battlefield 5 Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
battlefield 5
Hojky všem. Potřeboval bych pomoc z takovou věci co mě štve. Když spustím Hru battlefield 5 tak se mi ve spodním pravém rohu vždy objeví takový oranžovohnědý čtverec a nechce zmiznout. Je v menu i při hráni hry. Nevím čím to je. Ted jsem ale zjistil že když hru shodím a vejdu do win10 a pak z5 do hry tak to zmizne. Neví někdo co a jak aby se to nestávalo?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MSI MAG B550 TOMAHAWK , AMD RYZEN 5 5600x , Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Beast Black 1Gx8 , SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G, hdd Samsung 980 500GB + 1GB Samsung 970 EVO PLUS + WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB , Windows 11 pro , Zdroj Seasonic Focus 650 Gold semi-modular
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: battlefield 5
Zkus vypnout všechny aplikace na pozadí v sys.liště.
Prvně bych zkusil ty, co vyskakují s každou hrou. Např. GF Experience a Origin/Steam nebo kde tu hru spouštíš.
Prvně bych zkusil ty, co vyskakují s každou hrou. Např. GF Experience a Origin/Steam nebo kde tu hru spouštíš.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 3
- Pohlaví:
Re: battlefield 5 Vyřešeno
Spouštím to přes Origin. Budu zkoušet vypínat ty aplikace v sys. liště.
Edit: Tak to dělala Nvidia Experience. Dík žes mě nasměroval správným směrem. Odinstaloval jsem ji. Vše už v pořadku.
Edit: Tak to dělala Nvidia Experience. Dík žes mě nasměroval správným směrem. Odinstaloval jsem ji. Vše už v pořadku.
MSI MAG B550 TOMAHAWK , AMD RYZEN 5 5600x , Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Beast Black 1Gx8 , SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G, hdd Samsung 980 500GB + 1GB Samsung 970 EVO PLUS + WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB , Windows 11 pro , Zdroj Seasonic Focus 650 Gold semi-modular