Dobrý den všem,
mám problém s hraním her. Hry se sami ovládají přes klávesnici i myš. Problém je ve všech hrách. Po odpojení klávesnice a myši, problém přetrvává. Ve windows jde vše jak má, i na internetu. Video: https://youtu.be/vFcB0SJ2mVs PC: Název základní desky: Gigabyte B650 Eagle AX, Typ CPU: HexaCore AMD Ryzen 5 7600, 4946 MHz (49.5 x 100), RAM: 64GB DDR5, Typ čipu: AMD Radeon Graphics Processor (0x164E), Samsung SSD 990 EVO 1TB, Windows 11 Pro Neví někdo, jak to řešit? Předem děkuji
Samočinnost
-
- Level 2
- Pohlaví:
Re: Samočinnost
Podle mě máš v počítači nějaký breberky
-
- nováček
- Pohlaví:
Placený Norton nehlásí nic. Projetí antivirem vše ok. PC je týden nový. Dělá to ve všech hrách u kterých je potřeba i klávesnice. U všech probíhá stejný problém. Postava sama vzhlíží směrem na vrch jak pohybem myší. A sama se spouští klávesa F12
Dodatečně přidáno po 24 minutách 12 vteřinách:
Lineage II, přes steam: Arma, call of duty stejný problém. přes steam: guild wars 2, eternium v pořádku. Tak to tedy není u všech her. Nějaké nápady? Prosím.
Dodatečně přidáno po 24 minutách 12 vteřinách:
Lineage II, přes steam: Arma, call of duty stejný problém. přes steam: guild wars 2, eternium v pořádku. Tak to tedy není u všech her. Nějaké nápady? Prosím.
-
- Level 2
- Pohlaví:
Zkus to tady, protože "samo od sebe" se nikdy nic pokazí
viewforum.php?f=70
A ten placenej Norton dej do pryč. Beztak je k ničemu.
viewforum.php?f=70
A ten placenej Norton dej do pryč. Beztak je k ničemu.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Reklamuj u prodejce! Třeba ví, co v PC zanechal.dorlog píše:...Projetí antivirem vše ok. PC je týden nový. Dělá to ve všech hrách u kterých je potřeba i klávesnice. U všech probíhá stejný problém....
Pokud jsi sám neinstaloval kreknuté hry.
-
- nováček
- Pohlaví:
PC jsem si skládal sám. Windows 11 Pro stáhnutý z Microsoft v druhém PC (také mnou složený před 5 lety) a vytvořený Boot Flashdisk. Po nainstalování Windows, jsem stáhnul a nainstaloval všechny Drivery, za licencování Windows. Poté instalace antivir Norton, Mozilla, Google Chrome, WinRAR, Daemon Tools, Driver k tiskárně. Vše z oficiálních webů. Včera instalace Steam a stažení her ze Steam. Všechny hry jsou koupené (žádný crack). Tento problém vidím poprvé. PC si skládám už dlouho. Nikdy nebyl v ničem problém.
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 26 minutách 42 vteřinách:
Vypozorované: dělá to vše co je pod F11 a pravé tlačítko s myší s pohybem dolů
Dodatečně přidáno po 4 hodinách 26 minutách 42 vteřinách:
Vypozorované: dělá to vše co je pod F11 a pravé tlačítko s myší s pohybem dolů
-
- nováček
- Pohlaví:
Naformátování disku. Nová instalace WIN a drivers. Problém přetrvává. SSD a procesor odmontován a namontován kamarádovi do PC s jinou desko od MSI se stejným socketem. Tam vše v pohodě. Dle mého názoru vadná MB. Dvě možnosti. Reklamace MB, ale nevím co mám jako důvod napsat. Nebo zkusit flash biosu. Otázka zní jestli udělám flash a problém bude přetrvávat, jestli ji půjde reklamovat.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Flash BIOSu jsi mel udelat jako prvni.
1. Deje se to i kdyz spustis z flashky Linux? Aby se zcela vyloucil vliv Windows.
2. Deje se to i s jinou mysi a klavesnici (odpojeni az po zapnuti nepocitam) ?
Samozrejmne ze muzes reklamovat desku s vyssi verzi BIOSu, aktualizace BIOSu je naprosto bezna.
Nicmene - dokud nevyzkousis predchozi dva body, nema smysl nic reklamovat.
1. Deje se to i kdyz spustis z flashky Linux? Aby se zcela vyloucil vliv Windows.
2. Deje se to i s jinou mysi a klavesnici (odpojeni az po zapnuti nepocitam) ?
Samozrejmne ze muzes reklamovat desku s vyssi verzi BIOSu, aktualizace BIOSu je naprosto bezna.
Nicmene - dokud nevyzkousis predchozi dva body, nema smysl nic reklamovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
Jiná myš a klávesnice provedeno jako první věc. Linux jsem nezkoušel. Zjistím a dám vědět
-
- Level 4
- Pohlaví:
Zkus odpojit všechna externí zařízení USB, zkus odpojit i všechny interní headery USB 2.0, 3.0, USB-C. Není možné, že máš pod MB nějaký kovový sloupek navíc? Bývají často z výroby osazené a ty vpravo dole někdy kolidují s MB a je třeba je posunout či odstranit. Šroubky na připevnění MB jsi použil asi z příbalu od skříně, že? Pokud použiješ jiné šroubky, např. se zápustnou hlavou, může dojít k posunutí vrstev PCB a popraskání spojů. Není MB nějak špatně usazená? Tzn. prohnutá, posunutá vůči I/O shieldu. Ideální by bylo vyjmout MB a vyzkoušet na stole.
-
- nováček
- Pohlaví:
Právě jsem dodělal spouštěcí USB-Flash s Linux mind. Na test by měl stačit. MB přidělána rovně a s orig. šrouby s jemným závitem a ploškou. Štefty na šrouby rozmístěné přesně podle otvorů šroubů pro MB. Šrouby dostatečně utáhlé a zároveň s citem. Před montáži jsem se ujistil před statickou elektřinou, během montáže nedošlo k výboji statické elektřiny.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 28 vteřinách:
Zkusím Linux, poté odpojit headery a jako poslední flash Bios. Dám vědět jak to dopadlo.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 28 vteřinách:
Zkusím Linux, poté odpojit headery a jako poslední flash Bios. Dám vědět jak to dopadlo.
-
- Level 4.5
- Pohlaví: