NFS - most wanted, juiced

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Hady
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NFS - most wanted, juiced

Příspěvekod Hady » 31 led 2008 16:42

Ahoj lidi, potřebuju poradit. Mám stažený JUICED ale při hraní se hryže. Zkoušel jsem nový ovladače pro grafickou kartu a jiné ale nic!! Tak jsem to odinstaloval a chtěl jsem začít hrát NFS - Most wanted. Sice starší ale stále good hra. Jenže při instalaci se mi objeví okno.....installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on you system. You can download lastest version of Directx here: http://www.microsoft.com/windows/directx. je mi jasný že se mi to snaží namluvit že musim stáhnout Directx 9 atd atd. Jenže DirectX 9.0 c mám, né samozřejmě z ofiko strany microsoftu!!! ta hra je originálka (jedna z mála)
a i ona má v sobě directx (tak jak to hry mývají) ale ani to mi neni nic platný. prostě mě to nepustí dál!! hru jsem hrál na noťasu bez problémů ale na PC to nejde!! :o :evil:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 31 led 2008 16:50

Zkus si stáhnout nejnovější verzí DirectX 9c. Jsou tam některé úpravy, které Ti asi chybí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Hady
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Hady » 31 led 2008 16:53

To jsem udělal. Verze to byla z listopadu 07.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: NFS - most wanted, juiced

Příspěvekod memphisto » 31 led 2008 16:53

Hady píše: Mám stažený JUICED;ta hra je originálka (jedna z mála)

myslím, že tohle mluví za vše :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Hady
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Hady » 31 led 2008 16:56

JUICED mám stažený ale o to tu zas tak nejde. Spíš mi jde o NFS a to je originálka!!! Na JUICED z vysoka :mad:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 31 led 2008 17:03

chtělo by to napsat konfiguraci PC: CPU,GK,RAM atd. jinak zasíráš si PC warezem, tak se pak nediv, že ti nejdou ani originální hry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 31 led 2008 17:08

Pánové lituji, warez zde neřešíme! Jinak budu nucen zamknout!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Hady
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Hady » 31 led 2008 17:24

Intel Core2 Duo E4500 2,2 GHz/2MB/800MHz, RAM 2x1GB DDR2 PC800, VGA Sapphire ATI HD 3850 256 MB GDDR3 256 bit. HDD Seagate Barracuda 7200.10 250 GB SATA3G 8MB

Zpět na “Hry”