Nelze spustit hru Soldiers: Heroes of World War II
Nelze spustit hru Soldiers: Heroes of World War II
Zdravim, mam originalni dvd s hrou a Win Vista Home premium, hral jsem to asi dva dny a pak mi to, vzdycky pri spusteni napise, ze to mis ukoncit a nerozjede se to, nevim proc, pred tim jsem to kdykoliv spustil a hral, zkousel jsem to preinstalovat, ale jeto to same. Necite co s tim muze byt?
Re: Nelze spustit hru Soldiers: Heroes of World War II
Ahoj tak co už jsi spustil hru soldiers já jí mám doma a taky mám vistu a to samé se mi objevovalo,ale tak dlouho jsem to zkoušela ,že jsem to nakonec dokázala ted už potřebuji s někým zahrát po netu a nevím s kým?
Dala jsem si vlastnosti a tam jsem kompatibilita a zatrhla windous 98 /windous me a spustit tento soubor jako správce a jede to a picáš vojáčky jedna básen. Tak jsem zvědavá tak ahoj Mája
Dala jsem si vlastnosti a tam jsem kompatibilita a zatrhla windous 98 /windous me a spustit tento soubor jako správce a jede to a picáš vojáčky jedna básen. Tak jsem zvědavá tak ahoj Mája
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelze spustit hru Soldiers: Heroes of World War II
krtecek píše:Ahoj tak co už jsi spustil hru soldiers já jí mám doma a taky mám vistu a to samé se mi objevovalo,ale tak dlouho jsem to zkoušela ,že jsem to nakonec dokázala ted už potřebuji s někým zahrát po netu a nevím s kým?
Sháníš ještě někoho na hraní?Pokud jo,tak pisni na qip:495 536 502
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3499
-