13 dní v Pekle
Pro ty co to už hráli nemá cenu nic vysvětlovat.
Pro ten zbytek tuto hru VŘELE doporučuji!!!
Jde o to přežít 13 dní v pekle s 5 možnými zbraněmi.
TIP na výbornou Flash hru
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TIP na výbornou Flash hru
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: TIP na výbornou Flash hru
docela těžké...sem se dostal jen do 6 kola. Ale jinak supr flashovka
dobrá hra sem si jí stáhl a ted ju hraju o přestávkách ve škole;)
Jestli mluvíte o těžkých hrách, nabízím free hru (není flash), 88 MB, se šílenou obtížností. Nečekejte, že se dostanete do druhého levelu
Hra je na motivy Hvězdné pěchoty, střílečka, ale šílená, s tisíci nepřáteli co vás zaplaví a roztrhají. Tuším, že po tréninku jsem se dostával do 5. levelu na body a 4. na pokračování (musíte vystřílet vše), do 2. levelu jsem se dostával skoro vždy. Jestli neumíte být zuřivě šílení + najít vhodnou strategii, tak to nehrajte
Recenzenti se neuměli dostat do 2. levelu ...
Phobia 3
Download: http://downloads.gamezone.com/demos/d6742.htm
Recenze: http://plnehry.idnes.cz/akcni/phobia3.html
Citace z recenze: "Abych se ale vrátil k samotné hře, ta ve mně zanechala stopy nejistoty. Hodnotit takovouto zběsilost je opravdu těžké, neboť já osobně jsem se nedostal ani z prvního levelu! Stačilo pár minut a na hracím poli jsem mohl spočítat (vlastně nemohl) stovky a stovky nepřátel. A protože vaše palebná síla není veliká, smrt se blíží mílovými kroky!
Musím však rozvinout ono tvrzení, že první level je také ten level poslední (alespoň u mě). Hru jsem hrál přes dvě hodiny, odhadem zabil tisíce a tisíce nepřátel a stále nic! Žádná větší změna, žádná naděje na postup. Až později, když jsem se k Phobii III vrátil, jsem našel v jednom menu zmínku, že pro postup k další misi potřebujete cca 2 000 000 bodů! Ty však přibývají velmi, ale opravdu velmi, pomalu! Za ono dvouhodinové hraní jsem jich stihnul nasbírat nějakých 500 000. A podotýkám, že při každém znovuspuštění hry začínáte od nuly!"
Phobia 3 - 1. level:

Phobia 3
Download: http://downloads.gamezone.com/demos/d6742.htm
Recenze: http://plnehry.idnes.cz/akcni/phobia3.html
Citace z recenze: "Abych se ale vrátil k samotné hře, ta ve mně zanechala stopy nejistoty. Hodnotit takovouto zběsilost je opravdu těžké, neboť já osobně jsem se nedostal ani z prvního levelu! Stačilo pár minut a na hracím poli jsem mohl spočítat (vlastně nemohl) stovky a stovky nepřátel. A protože vaše palebná síla není veliká, smrt se blíží mílovými kroky!
Musím však rozvinout ono tvrzení, že první level je také ten level poslední (alespoň u mě). Hru jsem hrál přes dvě hodiny, odhadem zabil tisíce a tisíce nepřátel a stále nic! Žádná větší změna, žádná naděje na postup. Až později, když jsem se k Phobii III vrátil, jsem našel v jednom menu zmínku, že pro postup k další misi potřebujete cca 2 000 000 bodů! Ty však přibývají velmi, ale opravdu velmi, pomalu! Za ono dvouhodinové hraní jsem jich stihnul nasbírat nějakých 500 000. A podotýkám, že při každém znovuspuštění hry začínáte od nuly!"
Phobia 3 - 1. level:

Naposledy upravil(a) X dne 05 dub 2008 21:37, celkem upraveno 4 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to X: to jsem hrál.to je fakt masakr.ve dvou jsme měli co dělat to uhrát
vždycky ty hordy jak na tebe jdou a teď střílej a ustupuj 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto: Zbabělče
Já to hrál sám. Ale ten 5. level je 5x šílenější než ten 1. (samozřejmě každý další level je těžší než ten předchozí).

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem to hrál poprvé sám a to se nedalo.první větší vlna a hned mrtvý
hráli jsme to ve dvou a stříleli kolem sebe jako zběsilí a ustupovali a to se fakt nedalo
takové hromady těch potvor co na tebe jdou.na to tak atomovku a né tu pistolku co máš 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Náhodou máš v 1. kulometní hnízda, ale dlouho nevydrží ...
Atomové bombardování z letadel si přivoláváš až ve druhém levelu ... Nechtěj vidět v 5. levelu ty obrovské brouky, ty když roztřílíš po dlouhé době, tak se z nich vyplaví na tebe hejno mrňat 

Naposledy upravil(a) X dne 04 dub 2008 20:12, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no právě.jsem se dostal do toho hnízda a nestíhal jsem pálit kolem sebe.do 5.lvl se nikdy nedostanu
to bych musel ještě hodně piškotků papat
nj někdo holt má na takové hry talent.mě zas třeba jde CS 1.6 a Source (teda alespoň si to myslím
)

Joj, až budu mít čas tak to zkusím. 

Tommy4: Tak pak dej vědět, jak jsi dopadl
Ale musíš to hrát jen s naprostým šílením nasazením, vybičovaný adrenalin a zuřivě odhodlaný všechno zničit. Jinak končíš do minuty 

tak stahuju uvidím co ve mě je....doufám že mě to moc nenasere
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3388
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4853
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3706
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5271
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-