Diablo 2 + LoD rozlišení + CZ Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3075
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Muž

Diablo 2 + LoD rozlišení + CZ

Příspěvekod Tholus » 20 čer 2008 17:04

Čus, potřeboval bych změnit ve hře Diablo 2 Lord of Destruction rozlišení na něco kolem 1280x1024, snesu i 1024x768. Doufám, že něco takového existuje. :lol: Díky za rady!
Naposledy upravil(a) Tholus dne 20 čer 2008 17:36, celkem upraveno 1 x.



Reklama
Uživatelský avatar
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4632
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Diablo 2 + LoD rozlišení

Příspěvekod Spyke » 20 čer 2008 17:29

Bohužel tě zklamu, taky by se mi hodilo rozlišení 1650 x 1050, ale jsem snílek, pokud doufám, že to někdy půjde.. :D

Diablo 2 samo o sobě podporuje jen archaické rozlišení 640 x 480. A to na dnešních monitorech vypadá opravdu hrozně, také právě proto to odradilo mnoho lidí, kteří si chtěli tuto pecku znovu zahrát. Datadisk LoD přínáší změnu na, i tak stále směšné, rozlišení 800 x 600. Tkž chceš-li Diablo hrát, nesmíš ho brát po grafické stránce moc vážně.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3075
Registrován: prosinec 07
Pohlaví: Muž

Re: Diablo 2 + LoD rozlišení

Příspěvekod Tholus » 20 čer 2008 17:36

Hmm, škoda. Jo a když jsem už u toho, tak mi nějak nejde čeština, píše to: Chyba v instalaci dll--4. Verzi hry mám patchlou na 1.11. Díky za rady.

Uživatelský avatar
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4632
Registrován: duben 08
Pohlaví: Muž

Re: Diablo 2 + LoD rozlišení + CZ

Příspěvekod Spyke » 20 čer 2008 18:08

Ještě na to rozlišení bych zkusil tohle, sice to nemám ozkoušené, ale třeba ti to pomůže.

Postup:
1. Rozbal do složky s Diablem.
2. Spusť diablovský D2VidTst.exe, nastav Glide.
3. Poté v glide-init.exe zaskrtni "desktopresolution" (pokud mas plochu např v rozlišení 1280x1024, tak by ti to v něm mělo jít)

Ještě by tam mělo jít nastavit 32bitů, grafická paměť, ad.
Zde o tom také něco málo je, tak se tam mrkni (pokud umíš alespoň trochu anglicky)..

A k Tvému druhému problému:
Napadá mě jediná příčina a to, že máš starou verzi češtiny. Tu, která byla vydaná na patch 1.07-1.09d. Chyba by na ni seděla..
Zkus si tedy stáhnout novou a uvidíš, třeba to bude právě tim :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Uživatelský avatar
Pepis
Tvůrce článků
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 960
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Muž

Re: Diablo 2 + LoD rozlišení + CZ  Vyřešeno

Příspěvekod Pepis » 25 čer 2008 17:35

slyšel jsem o jaksim programku ktery ti hru hodi do jakehokoliv rozlišeni! někdy to nevyjde ale většinou jo - počkej pohlednu se!

Uživatelský avatar
trodas
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 121
Registrován: říjen 14
Bydliště: Přerov
Pohlaví: Muž

Re: Diablo 2 + LoD rozlišení + CZ

Příspěvekod trodas » 02 říj 2014 22:55

Řešení od Spykeho funguje skvěle. Jen bohužel to Glide rozhraní zvětší 800x600 na třeba 1280x1024 - tedy nebude vidět dál, ani hrací plocha nebude větší, ale funguje to. To jsem si jen chtěl udělat radost a pro staré časy zkusit nachvilku zahrát Diblo II, no, tak mně nekamenujte že to téma je 6 let a 3 měsíce staré :lol:

Jediný problém, na který jsem při hraní narazil je fakt, že to VELMI nemá rádo zmáčknutí PrtScr :lol: Pak grafika vypadá "tak trochu roztrhaně", ale screenshot se mi okopíroval ještě bezvadně, jak je vidět. Díky Spykemu za super link.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Diablo II Čeština
    od Murdos18 » 22 čer 2019 20:47 » v Hry
    7
    945
    od pompo
    23 čer 2019 09:10
  • Diablo 2 1920X1080 Prosím o radu
    od Murdos18 » 23 čer 2019 18:21 » v Hry
    0
    628
    od Murdos18
    23 čer 2019 18:21
  • Scháním 2D grafika na upravu hry diablo 1
    od LinLindijen » 11 črc 2019 14:03 » v Nabídka práce
    0
    4769
    od LinLindijen
    11 črc 2019 14:03
  • AOC Monitor - malé rozlišení a Hz
    od lamer22 » 30 bře 2020 23:20 » v Problémy s hardwarem
    2
    233
    od lamer22
    31 bře 2020 09:06
  • Po spuštění PC malé rozlišení
    od Maiklcz82 » 29 bře 2020 07:49 » v Problémy s hardwarem
    4
    259
    od vineer
    29 bře 2020 11:19

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů