Doporucte hru
Doporucte hru
Tento mesic vyslo celkem dost slusnych titulu.Nevim do ktereho mam jit.Premyslel jsem o Fallout 3,ale taky o Far Cry 2,nebo treba Dead Space.Ktera hra se pro vas jevi jako nejlepsi?Diky za nazor
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Doporucte hru
Přemýšlel bych o Farcry 2. Fallout je taký dobrý, ale nabízí jenom vylepšenou grafiku, ale nejsou nové tratě
Jednoznačně do Farcry 2. Už se na něho těším, jelikož mám slabou grafiku, tak jsi tu hru vychutnám u bratrance 

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Doporučuji Red Alert 3 a nebo si počkat cca 14 dní na Call of Duty 5
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
COD5=VĚRNOST
Už jsem hrál beta verzi. Ještě víc luxusnější než předtím. V MP jsou místo stíhaček, použiješ na ně dogs...
Doporučuji první stáhnout tu beta verzi, ať Tě to pořádně nažhaví na koupi origa.
A navíc teď na serverech hrajou the best players from eSuba, Neophyte atd, takže můžeš poměřit síly s těma nejlepšíma. Až vyjde origo, tak už budou mít vlastní servery a už si s nima nezahraješ 

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Far Cry 2 mám rozehraný,ale dost mne zklamal.Jednička byla hratelně daleko lepší.Lepší volbou je Crysis Warhead.Ten jsem dohrál minulý týden a opět je to bomba.Jinak příležitostně rozbíjím auta ve FlatOut 2 Ultimate Carnage 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Dead Space je taky hodně povedená hra lepší jak Far Cry 2 , to mě nebaví vůbec zlatý Far Cry 1
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No,ten Dead Space nevypadá zle.Díval jsem se na video ze hry a vypadá to dobře.Něco jako DOOM3 nebo Aliens vs Predator.Ještě mi to připomíná hru,kterou jsem hrál loni,ale název už si nevzpomenu.Bylo to o indiánovi,co ho vcucla nějaká vesmírná loď a on tam musel bojovat a zachránit svou družku.Název už se mi vykouřil z hlavy 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
CoD5. 

Marfy píše:No,ten Dead Space nevypadá zle.Díval jsem se na video ze hry a vypadá to dobře.Něco jako DOOM3 nebo Aliens vs Predator.Ještě mi to připomíná hru,kterou jsem hrál loni,ale název už si nevzpomenu.Bylo to o indiánovi,co ho vcucla nějaká vesmírná loď a on tam musel bojovat a zachránit svou družku.Název už se mi vykouřil z hlavy
Marfy - Nebyla to hra Prey tam byl taky indián
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/pre ... rey_bw.idn
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jasně-byl to PREY.A pak že si PREJ nevzpomenu
Taky dobrá hra.Může ji tazatel taky zkusit.

- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Far Cry 2 nema cenu ani shanet... 100% zklamani...
doopravdy doporucuji spis pokracovani crysise..
doopravdy doporucuji spis pokracovani crysise..
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Prey jsem hral ale nijak zvlast me neoslovil,ale cekal jsem pozitivni ohlasy spis na Fallout 3.CoD me za srdce taky nikdy moc nechytlo.N!cholai:nespletl jsis Fallout s FlatOut?
O Far Cry 2 jsem par recenzi cetl a neni pry spatny.Ten Dead Space a Fallout 3 me celkem zaujali.Nema nekdo zazitky z hrani techto 2 her?
O Far Cry 2 jsem par recenzi cetl a neni pry spatny.Ten Dead Space a Fallout 3 me celkem zaujali.Nema nekdo zazitky z hrani techto 2 her?