“Dont bother to beat our protection, guys. Think we spent 200k for you to play our game for free? Think twice!
You really cant crack this game believe me or not. We have done everything to stop you from playing it for free”
Nepokousejte se prolomit nasi ochranu, myslite si ze sme dali 200 000 $ pro Vás, abyste hrali nasi hru zadarmo? myslete 2x!! verte nebo ne, tuhle hru neobejdete, udelali sme vsechno proto abyste prestali hrat nase hry zadarmo.
A co si myslím já?
Milý páni z rockstaru nebudte tak najivní. Reloaded a spol si svama během chvíle vytřou prd**.
zdroj: http://kadli.ic.cz/
co na to říkáte???
GTA IV - ochrana
Re: GTA IV - ochrana
Jako vždy, kdyby si ty peníze radši nechali... 

- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tommy4 píše:Jako vždy, kdyby si ty peníze radši nechali...
nebo mi dali mě

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už se těším, až si jí stáhnu

- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
četl jsem komentáře prý že na to eště není crack a cosik sa musí furt obcházet. Jinak na bonuswebu nají namakaný komply ale museli to hrát na medium detaily a furt jim to po 20 sekundách vyplo takže nevím jak to pojede nám aj vám 

já říkám sakara kde ej ten crack už chcu hrát 
btw: jo jo má to celekm brutální požadavky asi kůli tomu bude upgrade k ježíškovi

btw: jo jo má to celekm brutální požadavky asi kůli tomu bude upgrade k ježíškovi
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já si myslím že o nelegálních praktikách se zde nedá mluvit chlapi....bacha na MODy..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2483
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:06
-