CaC Kanes wrath WorldBuilder Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

CaC Kanes wrath WorldBuilder  Vyřešeno

Příspěvekod CrasherKill » 15 kvě 2009 21:30

Zdravím, potřeboval bych pomoct.. zda nemá někdo češtinu, nebo český manuál k tomuto programu.Program je celý v angličtině a těch nastavení je tolik že se v tom nemůžu vyznat a udělat mapu podle mích představ se mi moc nedaří. Předem díky za ochotu mi s tím "helpnout" :smile:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Re: CaC Kanes wrath WorldBuilder

Příspěvekod Spyke » 15 kvě 2009 22:49

Čeština, tedy alespoň co já vím, není. A český návod stejně tak..

Ale abych nenosil jen špatné zprávy, našel sem ti nějaký český návod, mrkni na něj, třeba pomůže.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Re: CaC Kanes wrath WorldBuilder

Příspěvekod CrasherKill » 18 kvě 2009 15:34

Díky moc za odkaz, už mi ty mapy celkem jdou, ale mám jeden problém.. poslední co mi chybí k tomu abych byl spokojen :D

když si udělám ve world builderu mapu a dám ji do hry, tak vše funguje... spustím hru všechno jede... akorát minimapa při hraní té mojí mapy zobrazuje pouze moje jednotky a stavby takže vůbec nevidím terén prostě černej rámeček a v něm občas nějaká tečka(moje jednotka)Nevíte někdo, jak nastavit aby se mi normálně při postupu jednotek minimapa odkrývala a já viděl terén?Moc děkuji za odpovědi celkem spěchá...

Tohle jsem hodil i na fórum na té stránce co jsi poslal, ale dám to i sem třeba někdo ví a poradí.Díky
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Zpět na “Hry”