Dobrý den
Mám jeden problem mam OS Windows Vista Ultimate,a kdyz naistaluju STEAM z jejich oficialni stránky...tak se to vklidku naistaluje ale pak to chce nainstalovat service tam kdyz kliknu na install service tak mi to vhodí zanedlouho chybu ta zní takto:
Failed to install Steam Client Service
Run steam once with administrator privileges to install this service
Jsem administrator PC..a zadny jiny ucet na mem pocítaci uz neni...
PLs poradte...
Predem dekuji
/odděleno od jiného tématu.příště si prosím založ vlastní topic.memphisto
Problém se STEAMem pod Vistou
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se STEAMem pod Vistou
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
máš to spustit jako administrátor tedy kliknout pravým na tu instalaci a z kontextového menu vybrat Spustit jako administrátor, takže STEAM odinstalovat a znovu instalovat jak jsem psal výše
máš to spustit jako administrátor tedy kliknout pravým na tu instalaci a z kontextového menu vybrat Spustit jako administrátor, takže STEAM odinstalovat a znovu instalovat jak jsem psal výše
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Už jsem to vyřešil..když to chtělo ty service naistalovat dal jsem cancel a ono me to hodilo k prihlaseni...jinak dekuji za pomoc..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nejsem si ale jistý jestli to bez těch služeb půjde správně.každopádně není zač 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36