Kam se ukládají savy ze hry Red faction Guerilla?* Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kam se ukládají savy ze hry Red faction Guerilla?*
Chci se zeptat nevite nekdo kam se ukladají savy ze hry red faction guerilla (je přes windows live)
Naposledy upravil(a) Myloš dne 11 říj 2009 20:26, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „dotaz na Red faction Guerilla“. Slovo „dotaz“ nic nepopisuje, protože je zřejmé, že se ptáš. Bylo by dobré uvést, na co se ptáš.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „dotaz na Red faction Guerilla“. Slovo „dotaz“ nic nepopisuje, protože je zřejmé, že se ptáš. Bylo by dobré uvést, na co se ptáš.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: dotaz na Red faction Guerilla
mělo by to být v C:\Documents and Settings\"název_účtu"\Dokumenty\My Games u XP a C:\Users\"název_účtu"\Documenty\My Games\ u vist
zároveň musíš mít windows live profil a POZOR! hra nedokáže rozeznat diakritiku u názvu uživatelského účtu tj. pokud se jmenuje např. Pavel je vše ok ale s PAvlík by to nejelo. Snad ti to pomůže
zároveň musíš mít windows live profil a POZOR! hra nedokáže rozeznat diakritiku u názvu uživatelského účtu tj. pokud se jmenuje např. Pavel je vše ok ale s PAvlík by to nejelo. Snad ti to pomůže
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: dotaz na Red faction Guerilla
tam to neni 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kam se ukládají savy ze hry Red faction Guerilla?*
Není? Divné, já je tam mám. Hru sis nainstaloval, založil profil, spustil hru(aby měla co uložit) a stále tam nejsou? Co tam máš? Jen prázdnou složku? Nebo ani tu složku?
Btw. u mě na Vistách ta cesta vypadá takto: C:/Users/Jméno uživatele/Dokumenty/My Games/Red Faction Guerilla/Saves/Jméno hráče/
Ale jak již padlo, nesmíš mít diakritiku v názvu svého účtu na Pc, pak to totiž hra nerozpozná. Prostě jen znaky co používá eng.

Btw. u mě na Vistách ta cesta vypadá takto: C:/Users/Jméno uživatele/Dokumenty/My Games/Red Faction Guerilla/Saves/Jméno hráče/
Ale jak již padlo, nesmíš mít diakritiku v názvu svého účtu na Pc, pak to totiž hra nerozpozná. Prostě jen znaky co používá eng.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mam xp ale nemam tam vubec tu složku a jmeno mam Marwvek bez diakritiky ale ve hre mam ty savy ale v dokumentech to neni
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows Live! máš nainstalovaný? Bez něho to totiž neukládá. Kdyžtak ve složce se hrou je instalátor 'GFWLive', který ti nahraje do Pc novou verzi Live. Můžeš to alespoň zkusit..
Hra je originální? Nemysli si, že jen chci buzerovat, ale u jedné takovéto verze, co sem se tak dočetl, byly problémy s ukládáním. Nebudu psát v čem byl zakopanej pes, ptž to sem nepatří.
Jinak ještě zkus vytvořit si v XP nový profil a hrát to přes něj, uvidíš třeba se tam ty savy najednou vynoří.

Hra je originální? Nemysli si, že jen chci buzerovat, ale u jedné takovéto verze, co sem se tak dočetl, byly problémy s ukládáním. Nebudu psát v čem byl zakopanej pes, ptž to sem nepatří.
Jinak ještě zkus vytvořit si v XP nový profil a hrát to přes něj, uvidíš třeba se tam ty savy najednou vynoří.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no jo ale ja uz sem vice nez v pulce hry a hra se uklaka a live taky mam ve hre ty savy jsou ale v dokumentech ne
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neříkám, aby si to začal hrát odznovu, jen to zkus spustit přes ten novej účet, jestli se tam ty savy objeví.
Btw. neodpověděl si mi na všechno..
Btw. neodpověděl si mi na všechno..

-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Live mam savy v dokumentech nejsou ale ve hre jo
Naposledy upravil(a) Marwvek dne 16 říj 2009 20:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo ten novej ucet jsem jiz take zkousel nevydi zadne savy
Zkopíroval jsi si všechny soubory z C:/program files/Windows live ?
Takto jsem to udělal já. Jakmile jsem nainstaloval hru a chtěl jsem přetáhnout savy, tak jsem prvně je překopíroval do nově vytvořené složky (kde, už tady bylo psáno) a potom ještě překopíroval všechny soubory z toho windows live do nově nainstalovaného windows live
Takto jsem to udělal já. Jakmile jsem nainstaloval hru a chtěl jsem přetáhnout savy, tak jsem prvně je překopíroval do nově vytvořené složky (kde, už tady bylo psáno) a potom ještě překopíroval všechny soubory z toho windows live do nově nainstalovaného windows live

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730