Dragon Age:Jak si udržet Morrigan?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Dragon Age:Jak si udržet Morrigan?

Příspěvekod AleRx8 » 26 pro 2009 08:03

Ahoj, hraju tuhle supr hru, do mé skupiny patří můj pes Ben :D Alistair a Morrigan, ale s Morrigan mám vztahy pod
bodem mrazu (-10) Jsem na začátku Rudoskalí, co udělat, aby se zlepšily? Dárky jsem zkoušel, ale to jí vždy přidá jen +1. Mám rád její ironické poznámky na Alistaira, i to, jak se na Bena rozkřičela, že jí strčil mrtvého zajice do kalhotek :D Máte někdo radu? Předem dík

Reklama
Erredar
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Dragon Age:Jak si udržet Morrigan?

Příspěvekod Erredar » 26 pro 2009 12:07

Pokaždé jak bude možnost si vybrat jestli někoho zabít nebo pustit atd. vždycky vyber to nejhorší, jelikož je morrigan mrcha tak k ní dostaneš plus ale u většiny ostatních zase minus a abys dostal diky dárku více než +1 tak musíš vybrat ten spravný každý reaguje na jiný později jak budeš mít možnost pomoct morrigan s její matkou tak ji pomoz a flemeth zabíj tam dostaneš hodně +
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 28 pro 2009 17:12

Diky, na Flemeth jsem neměl (ani s golemem :cry: ) ale vyzadal jsem si od ni grimoar a nechal jí utect, ted jsem s Morrigan na bodu mrazu, což povazuju za uspech, dokonce si s ni davam polibky :twisted: jenom Alistair rika, ze je mu z toho spatne :D. Necham topic jeste otevreny, kdybych mel nejake problemy

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Dragon Age: Jak zabít Branku?

Příspěvekod AleRx8 » 01 led 2010 11:33

Ahoj, jsem u kovadliny nicoty, a snažím se zabít Branku. Ve skupině mám sebe (čaroděj) Alistaira, Morrigan a toho trpaslíka. Golemy zabiju, ti jsou v poho, ale jak zabít tu trpaslici? Na ni mi vždy zbudou tak 2-3 členové skupiny, většinou s půlkou zdraví a ona uděla 3 seky a je finite. Poraďte please

p.l.a.y.e.r
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p.l.a.y.e.r » 01 led 2010 13:21

Jestli si čaroděj a morigan taky tak ja to mam tak že si jí promněnim v medvěda jestli ses to už naučil a ja mam uzdravování takže si healnu kohokoliv a davam si to v pohode

Erredar
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Erredar » 01 led 2010 14:44

Stačí jak máš healera a tanka,když ti dochazí mana nebo životy zajdeš ke krystalu na doplnění.
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w

Zpět na “Hry”