cau kluci, mam windows 7 home edition a nainstaloval jsem si Call of duty 2. CoD singleplayer mi jde v pohode ale multiplayer mi proste nefunguje. Windows 7 mi navrhnl vyxresit problem s kompatibilitou ale pri nabihani CoD MP mi napise ze hra neni kompatibilni ze systemem ale zajimave je ze mi singleplayer jde...Prosím pomozte
//název tématu zvolte tak, aby co nejpřesněji popisoval podstatu problému
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního "CoD 2(MP) problem - pls pomoc"
//mmm
V CoD 2 - funguje pouze singleplayer, multi nejde
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: V CoD 2 - funguje pouze singleplayer, multi nejde
me stacil crack na obe,zkus stahnout jiny crack
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
:pavelbrocek: O cracku tu nemluv
avelKilleR: Máš to origoš? Nejnovější ovladače

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestlis četl při registraci pravidla (jakožes odsouhlasil že ano) tak sis určitě všiml bodu, kde se na tomto fóru zakazuje warez. Od toho jsou jiná fóra a bylo to tu vysvětlováno snad už tisíckrát
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč je tu vůbec warez ZAKÁZANÝ? Vím, že je to proti autorským pravům, ale vždyt stahuje skoro každý.. myslim že kdyby se tu řešil i warez, měli by jste více členů :)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ach jo, řešilo se to tu fakt tisíckrát. Web se musí platit a od toho tu jsou sponzoři. A ti by mohli odstopit kdyby jim web dělal blbé jméno. Stačí?
Více členů ?
Osobně bych radši deset chytrých a poctivých, než tisíc blbců co stahujou kde co můžou.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Flame píše:Vím, že je to proti autorským pravům, ale vždyt stahuje skoro každý..
Super obhajoba, připomíná mi časy na gymplu, kdy sem dorazil domu a řekl: "Mami, dostal sem 5, ale má ji skoro celá třída." Odpověď rodičů zná v tomto případě snad každý..

iDkcz to napsal výstižně. Jen dodám, že na warezu se vyskytuje spousta dutých hlav a kapacit, které dokáží leda tak něco stáhnout (s pomocí), poradit si s následnými problémy již nikoliv. A lidi, co by sem psali jen "Pomoc, nejde to!" nepotřebujeme, už takhle jich tu pár je. Navíc s warezem jdou ruku v ruce další problémy (špatným crackem počínaje), které s originálkami řešit nemusíme..

Pravidla tohoto fóra netřeba nadále řešit, jelikož co je psáno, to je dáno. Řiďme se tím tedy.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takze hosi originalku mam a to uz s duvodu ze znam pravidla PC help a jsem tu uz dlouho takze otazky jestli mam origosku jsou zbytecne. Jednim ale souhlasim a to s prizpevkem ze stahujeme vsichni a verim a jsem presvedcen o tom ze stahuje plno lidi kteri maji velkou hodnost na tomto fore!! ten kdo tvrdi ze ne tak lze a krade :-) delame to proste vsichni :-) a za timto si stojim :-).....Stahnul jsem tedy crack a nepomohlo to. pak sem sehnal crack na na multiplayer a neslo to taky akorat sem chytil vira sakra....Zniceho nic mi vsak zacal cod 2 i 4 MP fungovat a to az dneska kdyz se mi sama stahla aktualizace na windows 7 takze jsem rad ze jsem zbytecne nezaplatil za dve originalni hry ktery by mi nesli.... takze ti co maji stejny problem s COD MP tak staci aktualizovat windows balicek ktrery vam pozmeni lepsi kompatibilitu starsich her pro novy system!::: Jo za moje slova "cracky se omlouvam ale myslim ze jsem spatnou vec neudelal :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4651
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4318
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3942