Dobri den všem. Jsou tady machry na PSP. Chcy se zeptat jesli my nekdo poradi jak mam respektyve jak sy mužu zahrat hry na internetu pres PSP ?
// Změna názvu tématu z nic neříkajícího "PSP..."
// Téma přesunuto do vhodnější sekce. Sekce "Vše ostatní (bezp) se k tomuto problému opravdu nehodí ...
// mike007
Jak si zahrát internetové hry přes PSP
Re: PSP...
Piš česky
, dík

ok ale musel by do česki školy.
sorri ale na to nemam čas. Poradite my? Jesli to nejak jde?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a nikdo ještě po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
sorri ale na to nemam čas. Poradite my? Jesli to nejak jde?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a nikdo ještě po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Dokud nebudeš psát srozumitelně a česky, tak ne ...
Něco za něco 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
I kdyby to bylo anglicky - sorri 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
skusim to
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
skusím -> zkusím
asy -> asi
ne bude -> nebude
poradíte my -> poradíte mi
Jsi původem z česka?
asy -> asi
ne bude -> nebude
poradíte my -> poradíte mi
Jsi původem z česka?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Napiš jednu větu česky a srozumitelně, poté ti poradím
. ty tvoje slova bijí do očí...
//Dobri den všem. Jsou tady machry na PSP. Chcy se zeptat jesli my nekdo poradi jak mam respektyve jak sy mužu zahrat hry na internetu pres PSP ?
Dobrý den všem. Jsou tady machři na PSP? Chci se zeptat jestli mi někdo poradí jak mám respektive jak si můžu zahrát přes internet na PSP ??

// Dobrý překlad. Evidentně víš co po nás chce. Proč tedy namísto těch kravin raději neporadíš?
// mike007

//Dobri den všem. Jsou tady machry na PSP. Chcy se zeptat jesli my nekdo poradi jak mam respektyve jak sy mužu zahrat hry na internetu pres PSP ?
Dobrý den všem. Jsou tady machři na PSP? Chci se zeptat jestli mi někdo poradí jak mám respektive jak si můžu zahrát přes internet na PSP ??

// Dobrý překlad. Evidentně víš co po nás chce. Proč tedy namísto těch kravin raději neporadíš?
// mike007
Nebudu tet z nejakymy namyslenymy frajeramy rozebirat svuj puvod. Jednase my o PSP, a budte radi ze česki pišu aspon tak. Mnely bysty byjt nato aspon trochu hrdi ze nekdo cizi mluvi vaši řřřřřeči i kdyš špatne ale prece. Narozdil od Vas kdyš misto ŽIVĚ pišete ONLIVE a misto AKTUALIZUJI pisete UPDATE nebo misto NAHRAVAM pišete DOWNLOAD. A mne tady poučujte česki.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak si zahrát internetové hry přes PSP
Tak pánovi se omlouváme, řekněme ale že neumíte ani anglicky
Bo živě je onliNe a ne onliVe
Nahrávat je UPLOAD (download je stahovat)
Takže pokud chceš pomoct tak si tu česky napiš. Ty jsi ten který ji potřebuješ, my od tebe nic nechceme
Bo živě je onliNe a ne onliVe
Nahrávat je UPLOAD (download je stahovat)
Takže pokud chceš pomoct tak si tu česky napiš. Ty jsi ten který ji potřebuješ, my od tebe nic nechceme
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak v cem spociva tvuj problem tatare :-) a update a download to je pocitacovy slang chapes.
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
Tak namyšlenými jo ? Tak si nas** !!!
. Chtěl jsem ti poradit , ale když vidím tvůj přístup a tvoje chování + píšeš uplné kraviny atd... místo nahrávání píšeme download jo ?? když už tak loading, nebo upload
! onlive ? Co to je ? Nechtěl jsi napsat ONLINE ??
Nic proti němu, ale myslím , že je to cig/kán, protože nechce říct svůj původ
radek16 Jsi namyšlený frajer , kašli na něj

Nic proti němu, ale myslím , že je to cig/kán, protože nechce říct svůj původ

radek16 Jsi namyšlený frajer , kašli na něj

Naposledy upravil(a) M4RTY dne 25 bře 2010 19:40, celkem upraveno 3 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3802
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 13:19
-
- 8
- 5096
-
od kecalek
04 zář 2024 16:03
-
- 16
- 8628
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4139
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9204
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-