SIMS 2 + datadisky

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

vovojtynk
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

SIMS 2 + datadisky

Příspěvekod vovojtynk » 25 dub 2010 11:56

Ahoj, nainstaloval jsem si "archaickou" hru Sims 2 a tesil jsem se jak mi nebude behat dobre. Nicméně po nastavení detailu na max sem zjistil ze pokud otevru velkej barak a oddalim ho na nejvic padne hra na 20FPS :-D. Sem velice prekvapen a nevim co s tim jelikoz na starem PC vybavenem grafickou kartou 2600PRO OC to behalo jen 2x pomaleji. Koukal jsem se na vytizeni ram ( ty 50%) a CPU jen jedno jadýrko na 90 a druhý tak na 50%, Sestava Phenom II X4 3GHZ, Ram 4GB 1600MHZ, 5770 OC, W7 vsechny datadisky nainstalovány krom pridavnych balíčků.

Proc je to tak "slow"? a jak na to
Seasonic S12II-620 620W, Fractal DEFINE R4 Black Pearl, MSI Z87-G45 GAMING - Intel Z87, Intel Core i5-4670K OC 4GHhz, Crucial Ballistix Elite 8GB,

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: SIMS 2 + datadisky

Příspěvekod Žbeky » 25 dub 2010 13:10

Je to kvůli těm datadiskům. Když bys spustil jen samotnou hru tak to jede OK. Taky jsem byl překvapen že mi jede pomalu, ale pak mi to došlo. Tím žes nainstaloval datadisky se musí načítat mnohem víc věcí, možností, textur => prostě disk nestíhá číst. Musí lítat sem a tam a stejně to nedává.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

skunkicz
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: SIMS 2 + datadisky

Příspěvekod skunkicz » 25 dub 2010 14:08

stejny poznatek....defragmentovat disk a doufat ze se to zlepsi
Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991

NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux

Zpět na “Hry”