Nejčastější mýty o pirátství her
Diskutujte.Myslím že je to více než ožehavé téma.Je pravdivé?podělte se o zkušenosti.
Nejčastější mýty o pirátství her Vyřešeno
Re: Nejčastější mýty o pirátství her
Mýtus číslo 11: vzduch je zadarmo (co by jsme nerejžovali na všem, zalobujem, dáme úplatky na potřebná místa a kdo nebude platit, toho zavřem)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Hm, samé co když... Vyvracení mýtů vychází z předpokladu, že se uživatel bude chovat "nějak". Platí to pro každého? Těžko.
Je to stejné jako s autoským poplatkem za nákup HDD (předpokládá se, že si budu ukládat MP3, filmy, atd...), tiskárny (předpokládá se, že budu tisknout obrazový materiál, který není z mého zdroje - že by fotoaprát nebyl můj? Seminární práce taky není moje?), a dalo by se pokračovat. Samé co kdyby
Je to stejné jako s autoským poplatkem za nákup HDD (předpokládá se, že si budu ukládat MP3, filmy, atd...), tiskárny (předpokládá se, že budu tisknout obrazový materiál, který není z mého zdroje - že by fotoaprát nebyl můj? Seminární práce taky není moje?), a dalo by se pokračovat. Samé co kdyby

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Pravdivé to je, ale riziko, že někdo objeví v domácnosti ilegální software je asi 0,000000000000000000000000001%. Většina lidí stejně ví, že se dopouští přestupku, když u sebe drží ilegální software, takže to piráctví stejně moc nezabrání.