COD2 multiplayer
COD2 multiplayer
Nejde mi spustit COD2 multiplayer. Singlplayer funguje normálka. Díky za každou radu.... 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: COD2 multiplayer
Další kdo napíše jednu větu a myslí si, že zase budem shánět věšteckou kouli, abychom zjistili více informací..
Třeba bych se do ni podíval, co to píše za chybu..

Třeba bych se do ni podíval, co to píše za chybu..
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
vyskočí nějaká chybová hláška?... upřesni to trochu
Life's too short to remove USB safely.
Vyskočí hláška - program COD2 mp_exe přestal pracovat.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mas aspon patch 1.7 ?
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Aký máš operačný systém ? odhadujem že w7 ale aj tak napíš
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký operační systém máš ? Je to orginálka ? Zkoušel jsi to třeba přes Gamepark klienta ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
patch 1.7 nemám, operační systém mám opravdu W7. Originálka? Jak se to vezme. Stahuju bez problémů aktualizace atd. ale.......
Co máš na mysli zkusit to přes gamepark klienta?
Co máš na mysli zkusit to přes gamepark klienta?
Gamepark.cz je herný portál kde možu hrať ľudia bez originalnej hry. Inak musíš mať patch rovnaký ako je na official serveroch ale podľa mňa v tom problém nebude. Problém je v kompatibilite s win7 už som tomto počul.
Skús napríklad toto:
Našiel som to na nete.
Edit: toto riešenie nemyslím ako srandu------- pokiaľ máš slúchatka s mikrofónom tak ten mikrák zapoj do zvukovky.
Skús napríklad toto:
sa to da riesit takto: control panel, zvuk, zaznam, tam kliknes pravym na bielu plochu, zobrazit vypnute zariadenia, smesovac stereo (stereo mixer) - zapnut zariadenie. Neviem jak je to u COD2, mozno to vyriesi.
Našiel som to na nete.
Edit: toto riešenie nemyslím ako srandu------- pokiaľ máš slúchatka s mikrofónom tak ten mikrák zapoj do zvukovky.
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Hady píše:Originálka? Jak se to vezme. Stahuju bez problémů aktualizace atd. ale.......
tak je nebo není? neodpověděl jsi na otázku :-)
Life's too short to remove USB safely.
Není :-).
Já hraju hry vždy přes gamepark.cz. Takže vím a znám. Jen jsem nerozuměl trochu otázce! Hm pokud není kompatibilní tak to jsem v rici :-)
Já hraju hry vždy přes gamepark.cz. Takže vím a znám. Jen jsem nerozuměl trochu otázce! Hm pokud není kompatibilní tak to jsem v rici :-)
jinak co se týče toho zvuku, tak nepoužívám sluchátka z mikrofonem. A nenabízí mi to směšovač stereo!!