Zdravím! Chtěl bych tip na nějaké opravdu dobré hry, které se dají pařit přes LAN... CS už mě nebaví Dále jsem se chtěl zeptat, který poslední díl Call Of Duty se dal síťovat (nebyla to 4?)... Díky, čus!
//je sice pěkné, že jsi název přeložil do angličtiny, to ale nic nemění na okolnosti, že název tématu nic neříká o podstatě dotazu, což požadují Pravidla. A přitom stačilo doplnit jedno slovo.
Otázka nebyla jaký je poslední díl CoDN, ale jaký poslední se dal sesíťovat. Odpověď je 5 (po aplikaci různých patchů, stejně jako 4). MW2 a BO musí jet přes Steam, takže nějaké hraní jen po LAN není možné.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Skvělá on-linovka, ale i solo hra, s minimálními nároky, ale neskutečnou zábavou. Hra je postavena na principu mapy (světa, kontinentu, státu či skupiny států, historické bitvy, občanských válek, pevnosti, jiné planety, hvězdných soustav, čiré fantazie) a obsazování neobsazených území, po vyčerpání volných celků hromadění a přesun armád, boj o území. Hrajete proti skupině soupeřů a máte za cíl je eliminovat, dobýt a obsadit vše. Jako bonus získáváte jednotky navíc při obsazení celků, vyřazení soupeře zcela (občas) + karty, ty změníte na jednotky. Já už dobyl všechny základní mapy (asi 10 map, po chvíli si osvojíte vítěznou strategii), ale tím zábava zdaleka nekončí. K dispozici jsou jako plug-iny přímo ze hry stahovatelné další stovky, či spíše tísíce dalších map a další ingredience (herní inteligence atd). Hra je i česky, jen zlobí diakritika, ale nechá se to přežít.
Dostupná je jako trial, ale lze sehnat na specifických místech i určitý **** řekneme na zkoušku. Doporučuji s názvem Repack, opravuje problémy ...
PC s W11 Pro nevidím na síti. Nemohu přijít na to jak to udělat. Možná někdo z vás ví jak na to. Za odpověď děkuji předem.
Poslední příspěvek
Když dám průzkumníka v PC W11 a "adresář síť" tak tam není vidět. Jiný počítač vidím s W10. Když jdu na jiný počíta s w10 tak vidím ten počítač na kterém jsem ale ten počítač s W11 tam není. Potřebuji udělat sinchoronizaci hesel, které mi...
už si nevím rady a tak prosím o pomoc.
Potřebuji zprovoznit starý HP Pavilion G6 od přítelkyně jako záložní NTB.
Protože byl vyměněn jako naprosto nepoužitelný, což se potvrdilo (Windows se ani nenačetly), udělal jsem čistou instalaci -...
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.