Gta san andreas Vyřešeno
Gta san andreas
Dobry den mam problem asi po pul roce jsem si chtel nainstalovat gta san andreas na stejnem pc na kterem jsem hral gta san andreas pred pul rokem kdyz jsem hru nainstaloval a chtel ji sputit tak se mi ukazala chyba ze v gta_sa.exe doslo k problemu a musel jsem kliknout na neodesilat a takto vyplo celou hru upozornuju ze doma mam original gta san andreas patch jsem skousel a crack taky nic nefunguje odpoved mi prosim poslete na email filip.bem@seznam.cz
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Gta san andreas
za 1. tady se odpovědi neposílají na maily
za 2. zkus tu hru přeinstalovat a dej pak vědět jestli to pomohlo
za 2. zkus tu hru přeinstalovat a dej pak vědět jestli to pomohlo
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle ve většině případů způsobuje vadný popř. vadně aplikovaný crack, ale že by tohle udělala samotná originálka, tak to asi jen těžko.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
No skousel jsem to reinstalnout ale to taky nepomaha 

Ale original fakt mam
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tu hru odinstaluj a pc pročisti ccleanerem, pak zkus hru znova nainstalovat
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem stejný problém a nenašel řešení, teď mi jde ale přeinstaloval jsem systém...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Gta san andreas Vyřešeno
Neotvírej 2 roky staré téma
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra