Hry se mi ve fulscreenu neroztáhnou, jsou maličké.*
Hry se mi ve fulscreenu neroztáhnou, jsou maličké.*
Zdravím, mám problém s tím že nemám moc výkonný počitač ke kterému mám 22 LCD monitor a po nainstalování nových ovladačů grafické karty se mi ve hrách mění rozlišení. Např. Pustím hru v rozlišení 1024x768 a na monitoru to mam jen v malém čtverečku.Přitom vždy se mi to autmaticky roztáhlo na celou obrazovku. Mohl by mi někdo poradit?? Dík
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 lis 2010 20:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Prolém s rozlišením“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Prolém s rozlišením“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Prolém s rozlišením
Skus na nainstalovanou hru kliknout pravim, vlastnosti a tam je spustit, klik a v maximalizovaném okně... nevim jak to je na windows 7
Google !!!
Re: Prolém s rozlišením
Tak na Win 7 sem to nenašel ..ale maximalizovaný to mám páč mi to takle ořeže i plochu když dám jiný rozlišení a to nejen ve hrách ale i na té ploše.
Re: Hry se mi ve fulscreenu neroztáhnou, jsou maličké.*
dá se to nastavit v nastavení grafické karty ... co máš ? nvdii nebo ATI ??
- Buď to najdeš v přímo v nastavení monitoru (OSD) – já to tam mám v menu pod Display Settings / Wide Mode s následujícími hodnotami:
- Aspect = maximální možné zvětšení při zachování proporcí (po stranách jsou černé pruhy)
- Fill = maximální možné zvětšení na celou plochu obrazovky (deformovaný obraz)
- 1:1 = počet pixelů odpovídá rozlišení, tedy malý obdélníček, jako to máš ty
- nebo to najdeš v nastavení grafické karty. Nevím jak ATIny, aly moje nVidia to má ve svém ovládacím panelu takto:
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
někdo byl zase rychlejší

Mooooooc děkuju :))