Alenka v říši divů
Alenka v říši divů
Dobrý večer předem se omlouvám, ale momentálně strašně scháním jakou koliv radu ke hře Alenka v říši divů, prosím nezlobte se jestli to ta, někde tady už je, ale jsem z té hry nadšená, dneska jsem začala hrát a nemůžu se zaboha dostaz za ty otevírací a zavírací dveře, nikde nepíšou co mám dát. Kdžy dám J dveře se mi označejí do modra, udelaji se mi takové ty hodiny před králíkem MCtwistem a dveře pořád nic.Uvitám jakou koliv radu, kdo z Vás tu hru už má?
Re: Alenka v říši divů
Tedy velice rad bych pomohl,ale hru bohuzel neznam....kdyby ses spis ptala na COD black ops nebo neco takoveho,urcite by se nekdo nasel....
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
A není tu nikdo takový? Pořád píšou že dveře H ale když ten králík tím H seká pak tak já nevím čím ty dveře otevřít:(prosím
Skus - http://lmgtfy.com/?q=Alice+in+Wonderland+-walkthrough
Nebo youtube- ( NEvim jestli je to na wii to samí ale skus to ) - http://www.youtube.com/watch?v=pElmSRwzGM4
Nebo youtube- ( NEvim jestli je to na wii to samí ale skus to ) - http://www.youtube.com/watch?v=pElmSRwzGM4
Google !!!
což o to ta hra to je jak jste dal odkaz, ale ono me tyx dveře nejdou zastavit já ani nevím čím to dělají:( já to ještě zkusím a pak se ozvu me se ta hra načítá déle, budete tu do 22?
---- Ten můj odkaz obsahuje video, kde je celá hra včetně postupu až do konce ... takže tam ty dvěře asi budou
\
\( Je to ten druhej odkaz )
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 19:28) ---
Tak sem na to koukal , a měli by to jít tak , že to necháš osvícený tim modrím, měli by se zobrazit hodiny který se postupně zastavují , a je to

\( Je to ten druhej odkaz )
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 19:28) ---
Tak sem na to koukal , a měli by to jít tak , že to necháš osvícený tim modrím, měli by se zobrazit hodiny který se postupně zastavují , a je to

Google !!!
jij já vím já se podle toho videa snažím:) taky,ale ty dveře me nejdou zastavit, jim jo:) ale je to ta ona hra v tom videu:)jen teda oni try akce delají B já to mám na H
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 19:31) ---
no přesně měli já je dávám jak blbá a nic:D no jdu to zkusit me se to načítá 5 minut protože mám malou pamet
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Pro 2010 19:31) ---
no přesně měli já je dávám jak blbá a nic:D no jdu to zkusit me se to načítá 5 minut protože mám malou pamet
Naposledy upravil(a) vlkcam dne 11 pro 2010 19:32, celkem upraveno 1 x.
Tááák- ted uvidíš jak sem snaživej
- Označ to tim modrym , a zmáčkni postupně W,D,S,A - rychle ale 

Google !!!
vyzkouším ale WDSA mám jako kurzory kde chodí:)ale zkusím pak dám vedet jak říkám než se načte to je dycky vecnost
Dit jo, to má bejt jako kurzory !
Jako já to pracně překládám z němčiny
( Nemysli si že googlem
)

Google !!!
nešlo mi to ini to tam sice píšou wads ale me to pak chodí do stran a mě pak dveře odhodeji:Dk tomu druhá fáze načítaní kolem 10 minut:D pak ta scénka tam pak 4 minuty načítání než králík vyšel ven-
a dveře ne ne zastavit

Naposledy upravil(a) vlkcam dne 11 pro 2010 20:22, celkem upraveno 1 x.
Tak to promin ale to ti neporadim , proste wdsa nebo wads to už nevim Na spůsob musíš přijít ty 

Google !!!