FIFA MANAGER 2011
FIFA MANAGER 2011
Caute. Kúpil som si hru FIFA MANAGER 2011 (vrele odporúčam) no mám isté problémy... Tí čo ju hrajú/hrali vedia ,že si viete vybrať za koho budete v zápasoch hrávať... No a tu je problém vybral som si Drogbu a v zápasoch je to hrozné... Všetci sú rýchlejší ako ja (myslím protihráčov) spracovanie je takmer nulové a prihrávanie nepresne a slabe... čo mám robiť? vôbec sa to nedá uhrať a ako naschvál aj keď mám CHELSEA a hrám proti 2 ligovému tímu mám čo robiť aby sme vyhrali je to nahovno moji hráči vôbec nenapádaju a ešte ktomu aj cuvaju až k mojej 16ke.... neda sa to hrať všetky zápasi musím simulovať a to už nieje taka sranda...
Re: FIFA MANAGER 2011
Hráč když vede míč je vždy pomalejší, ve hře FIFA Manager 11 nejde udělat sólo akci a ještě dát gól jako ve FIFA 11, pokud chceš hrát kup si normální FIFU (doporučuji na rozhodně na konzole, PC verze je odrbaná) nebo PES na pc. A Manager spíš doporučuji hrát jako Manager, tzn. nehrát za žádného hráče, ale dění sledovat pouze od postranní čáry.
krimi999: FIFA11 PC je odrbaná?
. Je to zatím nejlepší fifa, co kdy vyšla na pc (Je to port z xboxu z FIFY10)...Tento ročník vyhrála jasně fifa

Oproti PS3 a XBOX360 verzi ano, kdo srovnával tak to ví. Pokud ale srovnáme 10 a 11 na PC tak samozřejmě ne, ale mě osobně se na PC daleko více líbí PES 11, ovšem o tomhle se můžeme hádat týdny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4227
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-