Zamrznuti hry CoD4
Zamrznuti hry CoD4
Zdravim, mam problem se hrou Call of Duty Modern Warfare, hru nainstaluju v pohode ale pri hrani nastane problem. Po nahodne dobe(jednou 5minut jednou 30min) problikne obrazovka barvickama cely obraz se rozhodi (nejvic je tam fialove a zelene
) a hra se kousne, nekdy zvuk bezi dal a nekdy se sekne i zvuk. Prez spravce uloh se to da vypnou, ovsem nekdy taky ne. Stane se ze kdyz ukoncim aplikaci tak se proste kousne cely PC a pomuze jen restart. Drive mi hra bezela krasne a dokonale. Jine hry mi bezi v pohode (WoW, lotr bfme1,2 , cod2, cod bo, gothic 3 atp). Ponizene tedy prosim o radu co s tim. Dekuji

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zamrznuti hry CoD4
Změř teploty při hraní a před kousnutím programem HWmonitor. Jaký máš zdroj?
A napiš sem svou sestavu, má věštecká koule padla za oběť stěhování :(
A napiš sem svou sestavu, má věštecká koule padla za oběť stěhování :(
Moc se v tom nevyznam, ale myslel jsem ze kdyz mi to slo s PC jsem nic nedelal a pak to najednou zacalo delat toto, tak sem si myslel ze to sestavou nebude. Ale tak napisu sem co zjistim 
AMD Athlon 64 X2 dual
core procesor 4400+
2.31GHz, 2,00GB RAM
(toto se pise v ovladaci panely -> system
)
NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1GB GDDR3, 256bit, PCI Express 2.0) -->(toto se pise na krabici od graficke karty)
zdroj je 450w
jeste zkusim zmerit tu teplotu a pak dodam screeny
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 01:23) ---
tak tu jsou screeny z toho HWmonitor

AMD Athlon 64 X2 dual
core procesor 4400+
2.31GHz, 2,00GB RAM
(toto se pise v ovladaci panely -> system

NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (1GB GDDR3, 256bit, PCI Express 2.0) -->(toto se pise na krabici od graficke karty)
zdroj je 450w
jeste zkusim zmerit tu teplotu a pak dodam screeny
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 01:23) ---
tak tu jsou screeny z toho HWmonitor
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No, nejspíš by to mohlo být přehříváním grafiky, ta totiž na tvých screenech není vidět. Stáhni radši GPU-Z ( http://www.filehippo.com/download_gpuz/ ) A změř teploty.
no tak mam tu screeny z toho druheho programu a jsem prekvapen....
takze teplota 73°C asi znamena ze se to prehriva co ? Co s tim mam delat ? pridat dalsi vetrak ?
Jeste sem pridal screen pri hrani wow asi 10 minut
takze teplota 73°C asi znamena ze se to prehriva co ? Co s tim mam delat ? pridat dalsi vetrak ?
Jeste sem pridal screen pri hrani wow asi 10 minut
Ještě zkus PC vyčistit od prachu, a přidáním větráku taky nic nezkazíš.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Hm, teploty nevypadají špatně...
Zkus program Furmark nebo MSI Kombustor. To by ti mělo naplno vytížit grafiku. Pokud se to zas sekne, tak asi bude problém v ní. Tam ty teploty půjdou vidět rovnou, tak jsem zvědavý... Je ta karta ještě v záruce?
Zkus program Furmark nebo MSI Kombustor. To by ti mělo naplno vytížit grafiku. Pokud se to zas sekne, tak asi bude problém v ní. Tam ty teploty půjdou vidět rovnou, tak jsem zvědavý... Je ta karta ještě v záruce?
Karta v zeruce uz asi neni mam ji vic jak 2 roky ale mrknu se, PC od prachu cistim pravidelne a to bylo prvni co sem udelal kdyz sem videl ty cisla
ty programy zkusim jak budu mit zas trochu casu.

Ja bych rekl, ze to grafikou nebude. Jestli ti to pada jenom u CoD4, ale ne u dalsich her, tak to grafikou byt nemuze. Zkus v Call of duty stahni detaily na minimum a hraj s tim, kolik budes moct.
to mi dělalo přesně to samé, potom mi odešla grafika
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Tak sem stahl MSI Kombustor a dal sem stability test, bezel asi 10minut teplota se vysplhala na 84°C ale po cca minute spadla na 72-3°C a tak se drzela tech 10 min. Pak jsem dal beachmarking a dopadlo to viz. screen
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 13:54) ---
Delaji mi to jenom ty novejsi CoD, CoD2 jdou v pohode 5sem nehral ale CoD4 a CoD6 mi takhle zamrzavaji a je jedno jestli mam originalni hru nebo stazenou ci vypalenou originalku, jeste zkusim shodit ty detaily
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Úno 2011 13:54) ---
Delaji mi to jenom ty novejsi CoD, CoD2 jdou v pohode 5sem nehral ale CoD4 a CoD6 mi takhle zamrzavaji a je jedno jestli mam originalni hru nebo stazenou ci vypalenou originalku, jeste zkusim shodit ty detaily
Píšeš zdroj 450W, jaká značka?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2249
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2423
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4351
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-