Crysis (demo) - prosím o radu jak pokračovat ve hře

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Crysis (demo) - prosím o radu jak pokračovat ve hře

Příspěvekod samotarrk » 31 kvě 2011 19:29

Předně bych se chtěl uvítat v této branži. Já si vždycky říkám, vykašli se na to čemu nerozumíš ... občas mi to nedá. A tak jsem začal hrát demoverzi Crysis.

Intel nemám, Nvidii taky ne, ale co, stejně to mám na high (nikoliv very high) a to mi stačí. V úvodu zapomněli na AMD - no necháme toho. Úvod pěkněj včetně zvukového doprovodu - to je několikrát opakováno o nějakém cracku (slyším kreks) a game ... myslel jsem, že je to něco o cracknuté hře, ale já mám demo. No nic, úvod pěknej a já plavu. Doplavu, grafika (30-40FPS) pěkná a jsem nucen (sebeobrana) zabít 4 ... někoho, něčeho. To bylo jednoduchý. Tak si říkám, že to bude snadné.

Snažím se doplavat k lodi, ale vždy mě odstřelili. Nevím jak, když jsem pod vodou, ale neřeším. Dá se k té lodi doplavat?

Doplavu k břehu, kde narazím na vojáka. Ten mi něco říká, já mu stejně nerozumím, no nic jdu s ním. Nikoho jiného tam neznám. Ona mu ta puška svítí a mě ne, jak to? Po chvíli narazíme na nějaké padlé ... že by bratry? ... a tam mi teprve dochází, pokud tomu správně rozumím, ty kecy z úvodu (kreks) ... on je zfetovanej. Koukali jste mu někdo do očí? Nevím jak při 60FPS a více, ale zhruba okolo té 40 to tak vypadá. Celou dobu tam truchlí ... ať si truchlí, já jdu dál. Mám poslání i když nevím jaký. A konečně to přichází. Narazil jsem na velice zlé lidi co maj takovou výzbroj, že nemám šanci. Co mám dělat? Ten truhlící je ze hry ... přes hubu mu dát nemůžu, aby se probral, to jsem zkoušel ... furt kouká na nějaký padák na stromě ... jak se leze na strom? I když to asi nejde, protože to by tam vylezl on, ne? Místo toho se tam furt točí dokolečka jak magor. A kvůli tomu si připadám jak magor sám a jsem nucen žádat Vás o několik rad. Radši je zopakuji.

1) dá se doplavat k té lodi? Živej!
2) existuje na tom ostrově někdo kdo je schopen akce? Mimo mne a těch nepřátel. Ti jsou schopní dost, vapadá to.
3) jak rozsvítím tu zbraň, resp. to světlo na ní.
4) jak lézt po stromech.

Děkuji
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Re: Crysis (demo) - prosím o radu jak pokračovat ve hře

Příspěvekod d1amond » 31 kvě 2011 20:22

A už si přišel na to, že hodně úprav se dá dělat na stisku kolečka myši? Máš tam štít, neviditelnost, upgrade zbraně (to svítící je asi laser, ne?)...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 31 kvě 2011 20:27

Právě teď jsem zjistil tu neviditelnost. Hele to je paráda :lol:

Ale co s tím truchlícím mužem? Hele, já potřebuji pomoct. Si myslíte, že jsem Chuck Norris?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Stav:

Příspěvekod d1amond » 31 kvě 2011 20:39

To Ti nepovím, protože nemám páru, co je v demu. Ale máš tam navigaci, kde Ti ukazuje cíl mise. Na tab nebo esc máš pak úkoly, tak se uč anglicky :bigups:

//je to Crysis, Crysis: Warhead nebo Crysis 2?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod cobr4in » 31 kvě 2011 21:19

1.) Neda - nie je tam az taka volnost, ako by sa mohlo zdat, a ako sa hovori
2.) Ano, na ostrove je rozstrusena cela vasa jednotka, hlavne tvoj velitel (ten, ktory ti dava instrukcie cez vysielacku)
3.) Stlacis C a vyberies si rozne vylepsenia pre zbran (ostatne sa ti odomknu postupom v hre, v deme mas len zakladne)
4.) Nejde, mozes vsak skusit zapnut maximum strength (stlacis kolecko mysi a mas tam aj ine vylepsenia pre oblek, ako aj uz spominanu neviditelnost), vdaka tomu mas vyssie skoky, a jednou ranou zburas celu tu plechovu chatrc
:D
Alebo trosku podrobnejsie:
Upravy zbrane (aj svitilna - no nepouzivaj ju, lebo prezradis svoju poziciu, a prave zostat neodhaleny a skryty je zakladnym kamenom hry - asi aj z dovodu z nedostatku municie..btw aj tak sa za chvilu rozdvidny, takze baterku nebudes potrebovat) je ked stlacis C, ale este tam nemas ani zdaleka vsetko, postupom v hre sa doplnia ovela zaujimavejsie doplnky ...na stromy sa neda liezt (mozno vyskocit, ked si das extra silu - tak isto, ako sa dava neviditelnost) ...demo som sice nehral, ale podla opisu sudim, ze je to prva misia ...cize ty len pokracuj dalej, no tentoraz uz sam ..odporucam byt v pritomnosti nepriatela vzdy neviditelny, rychlo prepnut na max armor, vystrelit jednu gulku do hlavy, a hned sa opat zneviditenit - takto usetris drahocennu energiu, ktora by sa ti inak v neviditelnom rezime hned po vystreleni prvej gulky stratila, resp. zmenila na nulu... a nepriatel nebude mat o tvojej pozicii ani sajnu - a to mozes byt zamiesany v pocetnej nepriatelskej jednotke, a takto ich po jednom krasne zlikvidujes..a nikto nic nezisti, len zvysia svoju pozornost a ostrazitost, lebo zas taki hlupi niesu, prave naopak..inak pouzivaj tlmic, a red dot (holographic mieridla), nastav palbu jednotlivo a nie davkou ..
alebo to hraj ako chces, to je na tebe, ja len pisem, ako som to hraval ja...
Naposledy upravil(a) cobr4in dne 31 kvě 2011 21:39, celkem upraveno 4 x.
► Zobrazit spoiler

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 31 kvě 2011 21:22

Snad si to ještě pamatuju dobře, jinak mrkni sem.
Takže, podle popisu je to první díl Crysis a co se týká tvých otázek:

1) k lodi nedoplaveš, hra tě odstřeluje, abys nezdrhal mimo trasu :)
2) většinu úkolů plníš sám
3) úpravy zbraní a obleku jsou defaultně na prostředním tl. myši (nebo klávesách "C" a "V")
4) lézt můžeš pouze na objekty, kde je žebřík (např. strážní věže)

Pokud melu blbosti, snad mě někdo opraví.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 31 kvě 2011 21:38

d1amond píše:To Ti nepovím, protože nemám páru, co je v demu. Ale máš tam navigaci, kde Ti ukazuje cíl mise. Na tab nebo esc máš pak úkoly, tak se uč anglicky :bigups:

//je to Crysis, Crysis: Warhead nebo Crysis 2?

Crysis a maturitu mám z angličtiny :lol:

Jo už jsem to (vše zde zodpovězené) pochopil a už přišli o dva mini přístavy. Lodí jsem taky jezdil, ale teď se s ní učím střílet. Nejsem na takové akce zvyklý, je to na mě dost rychlé, no ale postupuji a to je hlavní :lol:

Anubides
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Anubides » 31 kvě 2011 23:23

A neměl bys lepší si na to přijít sám? Budeš pak mít z osobně vyřešených záhad lepší pocit :-P
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Prosím o radu jak předělat PC
    od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    2453
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    23 srp 2024 12:10
  • Žádost o radu s koupí notebooku