Cod2 a UAC3

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kulicak
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Cod2 a UAC3

Příspěvekod kulicak » 01 črc 2011 22:05

Zdravím chtěl bych poradit ohledně UAC3 anticheatu dříve jsem použil na cod2 cheaty a UAC3 to zachytilo... A nasledně jsem dostal ban... Po té jsem si musel koupit nový cd-key na COD2 a změnit poskytovatele INTERNETU abych si mohl na clanbase založit nový účet a znovu hrát COD2 jenže se vyskytnul další problém když jsem zjistil že UAC3 zkoumá i KOMPONENTY v pc a rozpozná zda na tomto počítači byli už využité cheaty...

Chtěl bych poradit co s tím mam dělat aby UAC3 zachytilo jiné komponenty v pc zda vyměnit nějaký kód RAM nebo tak něco omlouvám jsem v tomhle totální tele takže budu rád když mi to někdo vysvětli zde přiloženy obrázek po menší představu...

Nebo zdali víte na jakém principu vyhledávání anticheatu pracuje prosím o radu!!!

Obrázek

Reklama
Flame
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Cod2 a UAC3

Příspěvekod Flame » 03 črc 2011 13:18

no vidis kdybys nebyl noubrejn tak ty cheaty nezkousis :D , mel sis nechat formatovat disk a udelat vse od znova pak by se ti vse resetovalo a snad by ti to nenaslo , takhle tezko rict na jakym principu uac funguje , podle myho nazoru je uac pekne na h*vno bere fpska a laguje to , a kdyz si koupis dementni wh na codehooku tak to stejne obejdes

/jestli umis trochu anglicky zeptej se na gv
/kor na cb sou admini pekne haklivy na cheaty takze bude tezky obhajit ze si mel cheaty drive a nepouzivas je
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH​-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224

Zpět na “Hry”