Hledám hru Vyřešeno
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hledám hru
Ahoj, dřív jsem hrával strategickou hru v názvu bylo myslím Americas, American nebo tak něco, hra je podobná Castle Strike a Stronghold Crusader, rasy tam byly např. Američani, Indiáni atp..., jezdily tam i vlaky (myslím že se hra odehrávala na divokém západě) a pamatuji si, že buď hlavní budova útočila sama, nebo v ní byl hlavní hrdina nebo nějaká jednotka. Moc děkuji za tipy. Linas
Re: Hledám hru
Databáze her >>> http://www.mobygames.com/
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Až to najdeš dej vědět zní to zajímavě
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Občas se někteří uživatelé v té databázi hned neorientují, zde tedy můžeš protřídit (nechal jsem všechny platformy, ale je to napsané u výsledků, na jaký počítač, konzoli, automat, ... to je): http://www.mobygames.com/search/quick?g ... &search=Go - výsledky jsou na dvě stránky.
To bude nejspíš American Conquest.
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tommy4: Existuje ktomu nějaký datadisk, nebo pokračování?, jelikož v té hře jsou Mayové, takže tam vlaky určitě nejsou, ale stáhl jsem a dobrý, trochu mi to tu hru připomíná ale né na sto procent a byla tam i lepší grafika.
Medieval 2 total war + datadisk, to je vlastne o dobývání ameriky za Španely, můžeš hrát i za indiány (je tam asi 10 ras) a je to rozdeleno mezi tahovou kampaní a bitvami v reálném čase... Pokud tohle ne tak třeba Age of Empires 3
ale to mne moc nebavilo, pak můžu doporučit taky Empire Earth 2

CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Age of Empire to nebude, tam vlaky nejezdí a mám ho se všemi datadisky a všechna pokračování, Empira Earth znam moc dobře i když sem to hrával ještě dřív, než hru kterou hledám
, jinak skusim teda ten Medieval 2 Total War, aspoň se přez prázdniny nebudu nudit :). Dík za radu :)

Trochu mi to připomíná North & South, ale to je stará hra, nemá v názvu America* a určitě to nebude ona 
Jsem to hrával na ZX Spectru, takže opravdu letité, ale milé, tohle na Amize vypadá podobně ...

Jsem to hrával na ZX Spectru, takže opravdu letité, ale milé, tohle na Amize vypadá podobně ...
Naposledy upravil(a) X dne 08 črc 2011 00:56, celkem upraveno 3 x.
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ok taky to skusim stahnut aspon budu zasobovany 

Re: Hledám hru Vyřešeno
Pokud ti American Conquest tu tvou hru připomíná, pak to bude určitě nějaká hra na způsob Cossacksů, jakože i American Conquest je na tenhle způsob. A to by taky odpovídalo tvému popisu hlavní budovy v tvém prvním příspěvku v tomhle tématu. Jinak hlavní budova v Cossacksovských hrách střílí jedině, když v ní jsou nějaké jednotky, a čím více jednotek v budově je, tím rychleji budova střílí (tedy jak si to aspoň vzpomínám).
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4362
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9544
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5771
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-