Čau, dneska jsem si stáhl a nainstaloval Combat Arms Europe a nechal ho patchovat. Pak jsem ho spustil a po načtení HackShieldu mi vyskočil error s kódem 204, v konkrétním znění: "An error has occurred with the hack prevention function.(Error Code = 204) The program is shutting down." Nikde na netu jsem nenašel nic, co by mi pomohlo tento error opravit, proto žádám o pomoc. Díky za odpověď.
Edit: mimochodem Combat Arms jsem hrál již před pár měsíci a tuto chybu jsem dostal poprvé až dnes.
Combat Arms Error 204 Vyřešeno
Combat Arms Error 204 Vyřešeno
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Re: Combat Arms Error 204
Zkus smazat HackShield a vše co k němu náleží a znovu nainstalovat, pokud si někdy použil nějaký program, který se mu nelíbí mohl tě dočasně zablokovat. Mě se tohle stalo u WarRocku, smazal jsem jak hru tak HS, nainstaloval znova a vše fungovalo.
Bohužel to nepomohlo, zkoušel jsem i vyčistit registry, což jsem našel zas někde jinde, ale to mi taky nepomohlo. Obrátil jsem se i na technickou podporu Combat Arms, oni mi však řekli, že se tento error objevuje, když mám něco s připojením, což ale nemůže být úplně pravda, protože od doby, co jsem hrál Combat Arms naposledy (pár měsíců zpět) jsem nijak neměnil internetové připojení ani nepřeinstalovával systém..
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Taky je to možná nějaká jejich chyba vyvolaná posledních update. Zkus nějakou alternativu, např. BF:P4F a můžeme zahrát spolu :) nebo třeba WarRock, Alliance of Valiant Arms atd. je toho hodně...
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 20:55) ---
Navíc WarRock taky používá HS, takže můžeš když tak zjistit zda-li je to hrou, nebo problém u HS. Jakou ochranu používá Aliance si nejsem jistý, ale je pravděpodobné že taky HS, BF mam myslím nějakou svou vlastní.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Črc 2011 20:55) ---
Navíc WarRock taky používá HS, takže můžeš když tak zjistit zda-li je to hrou, nebo problém u HS. Jakou ochranu používá Aliance si nejsem jistý, ale je pravděpodobné že taky HS, BF mam myslím nějakou svou vlastní.
Bud tam máš hacky nebo něco se hackshiled vidí jako hack teda podlě mě
Myslím že kdyby používal nějaký hack, tak s tím nechodí na fóra s žádostí o radu. (Ovšem chodí zde lidé i s warez, takže možné je vše...)
nerikam že hack bud hack nebo neco jako hack hackshiled měl jsem to taky na 4story a i ca :) pak se to nějak spravilo samo nwm na 100% jestli to byl zrovna tento error
HS je pěkná potvora, já při hraní používal skype, hrál jsem hru hrající se ve stylu CS, zemřeš a čekáš do konce kola, zabili mě, shodil jsem hru do lišty a chtěl přidat známého do konference, po návratu do hry jsem byl vyhozen že HS detekoval hack.
Hacky nepoužívám, nemám k tomu potřebu...buď prostě hraju dobře nebo hraju špatně :-)
2kimi999: BF P4F bohužel z důvodu velmi starého procesoru hrát nemohu, CA mi vždy běželo jakž takž slušně, zkoušel jsem ještě Crossfire, ale to je jako kdybyste vykastrovali Counter Strike (tuto hlášku si zabírám pod copyright
). CA jsem si oblíbil hlavně kvůli tomu, že zbraně se zde nekupují na čas a že obsahuje i kooperativní mód (přesněji 2 mapy proti NPC) a zatím neznám žádnou jinou hru, která by tohle obsahovala a kterou by můj děda procesor rozjel, ale pokud nějakou takovou znáte, pak bych byl velmi rád, kdybyste mi ji zde napsali :-)
2kimi999: BF P4F bohužel z důvodu velmi starého procesoru hrát nemohu, CA mi vždy běželo jakž takž slušně, zkoušel jsem ještě Crossfire, ale to je jako kdybyste vykastrovali Counter Strike (tuto hlášku si zabírám pod copyright

Americas Army 2, nevím jaký máš procesor ale já to rozjel na 1,6 Ghz. Velmi dobrý simulátor, opravdu kvalitní a náročný na hraní. Jsou tam dvě mapy na Co-op. A s Crossfire souhlasím, podle mě kravina.
HS u Combata umí vyhledávat haky,cheaty kdekoliv na disku a možná i na flašce,když ji budeš mít připojenou při hře.Člověk může dostat BAN aniž by hack,nebo cheaty použil.Jo a Combat si vede historii ,takže jestli člověk použije cheaty,při napojení na to přijdou.Prevencí je přeinstalovat komplet Combat.
2kimi999: Americas Army 2 jsem chvíli hrál (tedy nikdy jsem se nedostal do akce, protože jsem pořád zůstal u výcviků), ale vykašlal jsem se na to poté, co jsem dlouho strávil u výcviku na Special Forces, možná se k tomu vrátím..jinak procesor mám 1,7 GHz.
2jar_st: CA jsem kompletně přeinstalovával už dvakrát a nepomohlo.
2jar_st: CA jsem kompletně přeinstalovával už dvakrát a nepomohlo.