Doporučte rpg s vyvinutými rpg prvky a dobrou grafikou

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Doporučte rpg s vyvinutými rpg prvky a dobrou grafikou

Příspěvekod AleRx8 » 19 črc 2011 16:36

Takže jelikož jsou prázdniny a mám reinstallovaný pc bez her, hledám něco, čím bych se (aspoň tento týden) zabavil. Mám chuť na RPG, nejlépe 3D, ale ani izometrický pohled mi nevadí. Chtěl bych rozvinuté rpg prvky (spousta atributů, nastavení postavy, vlastnosti, skilly...), dobrou grafiku a také aby to bylo "fantasy" RPG (prostě meče a kouzla, a ne zbraně a kdovíjaké další hovadiny). A nechci celou hru lozit jen v dungeonech, takže nejednotvárné prostředí. Hrál jsem: Zaklínače, Two Worlds, Two Wolds 2, Risen, Gothic 3, Arcania, Oblivion, Divinity 2, Risen, Baldurs Gate 1, 2, Dragon Age, Dragon Age 2, Mount n Blade... Jo a mělo by to taky vydržet déle než Arcania, ta je fakt krátká....

A na Zaklínače 2 právě šetřím, takže o tom vím a těším se na něj :inlove:

Předem díky za tipy :wink:

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Doporučte rpg s vyvinutými rpg prvky a dobrou grafikou

Příspěvekod kimi999 » 19 črc 2011 20:02

Téměř vše dobré sis již zahrál, tak můžeš zkusit když tak Diablo II nebo Mount & Blade ma další dvě pokračování, doporučuji s podtitulem WarBand, to je pokračování od stejné skupiny a je hodně dobré, druhé pokračování je od někoho jiného a v podstatě je to zpoplatněný mód :-(

Rejtharik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Rejtharik » 19 črc 2011 20:05

pokud jsi nehrál Gothic 1 a 2 tak to naprav, mně se 3 nepovedla dohrát (vždy sem zkončil na nějakém bugu), ale maj super příběh, jedinný co mi na nich vadí je to že tě na konci hry zavřou do temný jeskyně / ostrova .....
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 19 črc 2011 20:13

Díky za tipy, o diablu 2 jsem uvažoval, ale tyto starší hry už mě moc nebaví. Stejně jako BG2, co jsem teď z nostalgického záchvatu nainstaloval. Přeci jenom bych rád něco novějšího, kdyby bylo D2 převedeno do nějakého novějšího grafického kabátku, tak bych to bral, ale díky stávající grafice se u toho nedokážu udržet moc dlouho (vím, jsem hnidopich :lol: ) A Mount &Blade mě moc nebavilo a ta grafika... Prostě nic podle mého gusta. Navíc ty hry jsou strašně kritizované a dostávají hodnocení jen lehce přes 50%, což je celkem málo. Včera jsme se na to s kámošem dívali na youtube a je to plné chyb a bugů :/

Rejtharik: No, chtěl bych něco novějšího, ale jestli nic jiného neseženu, tak se asi pustím do té dvojky... A tu trojku máme společnou, dlouho jsem neukládal, dostal jsem se za kámen a nemohl se pohnout a bylo po několika hodinách postupu... :-D

Jinak co říkáte na Diablovky nové, typu Torchlight, Darkspore, Dungeon Siege 3 atd.?

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 19 črc 2011 20:31

DS3 mě osobně moc nechytla, až moc odlehčené. Ale k M&B, hra měla hodnocení jak kde, původní M&B měl průměr kolem 70% a více, pouze SCORE dalo pod 50% a bylo za to hodně kritizováno, WarBand měl průměr kolem 75%. Hra má neskutečně velkou základnu fanoušků a stovky módů, a pokud tě odradí horší grafika nebo špatné hodnocení tak to máš potom špatné, redaktorům se moc nedá věřit, kolikrát vychválí do nebe hru, kterou osobně mají rádi ale stojí za prd a naopak, slušnou hru potopí protože ji nepochopí a to byl případ M&B. Když už chceš věřit redaktorům tak je lepší na internetu a nějaký seriózní portál, větší část to nedělá hlavně pro peníze tak je reakce objektivnější. http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/mou ... ze_das.idn
http://www.gamespot.com/pc/rpg/mountbla ... eview.html
http://www.metacritic.com/game/pc/mount-blade
Já osobně bych na M&B psát recenzi nemohl, jelikož bych hru až moc vychválil, ale jediné minus je grafika, počet bugů bys napočítal na prstech jedné ruky, stačí mít originál a nejnovější verzi.

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 19 črc 2011 20:39

Ahá, no já právě kupuju Score, tak proto jsem to bral jinak :lol: Já nevím no... Existuje nějaký mod, který zlepšuje uživatelskou přívětivost? Aby to nebylo tak složité... Pokud jo, tak asi zkusím tohle a Torchlight (s modama) Sice mě to M&B moc neláká, ale když říkáš že je to tak dobré...

racik198
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod racik198 » 19 črc 2011 20:44

Oblivion :D
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 19 črc 2011 20:47

Hrál jsem... Ten mě moc nechytnul, svět je tam až moc otevřený na mě. A abych řekl pravdu, tak mě nebavilo ani Divinity 2, BG oba, a to M&B

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 19 črc 2011 20:54

Módy spíše obtížnost zvyšují, hra je stavěna na tom, že ve středověku nebyl telefon tak si musíš většinu vyřizovat sám, některé módy např. přidávají diplomatické možnosti, možnost být Kingem jaku Duke atd. Warband potom přidává MP, možnost oženit se, o něco lepší grafiku, nový ekonomický model atd. Jinak z módů stojí za zmínku: Prophesy of Pendor - takový mód na "hrdinu", dostáváš různé vyznamenání že hraješ dobře, nebo tě hra pokárá když použiješ cheat (říkal kámoš :D). Diplomacy - Na základní mód přidá diplomatické novinky, především dobré pro hráče, kteří rádi vládnou. 1257ad - Pokud se nepletu tak mód z Evropy, snaží se o co nejlepší historický kontext. Europe 1200 - V podstatě to samé co předposlední mód, bohužel oba poslední nejsou zatím moc dobře hratelné. (I když možná se to změnilo, pár týdnů už vývoj nesleduji)

Jinak taky odebírám score a jejich recenze mě hodně zklamala, nakonec zveřejnili dopis od známého co jim nadával za tu recenzi :D

Rejtharik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Rejtharik » 19 črc 2011 21:00

Když diablovky hned jsem si vzpomněl na Titan quest, celkem dobrá hra u které jsem se naseděl hodin a hodin.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 19 črc 2011 21:12

GarysMod, tam si můžeš maházet co chceš, od aut přes létající koberec po koloběžku.
Just Fucking Google It!

Peiny
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Peiny » 20 črc 2011 07:59

Fable I,Fable III?Tyhle jsou na PC,Fable II bohužel né :/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sieťové prvky v neventilovanom priestore
    od TheSalon112 » 26 pro 2024 09:28 » v Vše ostatní (hw)
    5
    3114
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    26 pro 2024 11:53
  • Problém s grafikou?
    od ivanstolička » 19 srp 2024 23:42 » v Problémy s hardwarem
    1
    1530
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 srp 2024 07:13
  • Monitor pro práci s grafikou
    od showpayne » 02 led 2025 16:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC