-Včera jsem byl u bratránka a ten má sestavu - MB- nevím, CPU- AMD Athlon 3000+ 1,8Ghz, RAM- 1GB, GPU- Ati x800 a hry mu na tom frčí podstatně lépe než mně... Proč?
Např. League of Legends
-Hra mu jede na Full HD a max detaily okolo 30fps+ a mě pouze 14-20fps na stejné nastavení co má on, když dám vše na very low tak to jede max 24fps ...
http://eune.leagueoflegends.com/
Požadavky: http://support.leagueoflegends.com/entr ... quirements
-Proč mu to jede líp než mě?
League of Legends
League of Legends
Never stop dreaming.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: League of Legends
Věštecké koule prozatím nejsou povinnou výbavou zdejších poradců, bohužel..
Opravdu těžko říct, co za tím stojí. Ohledně HW, kolega má sice papírově lepší sestavu, ale opravdu jen decentně. X800 je o takových 5-10% výkonnější, u CPU Tvé OC rozdíl maže, takže asi tak. Ale podívejme se na zbytek, jaké RAMky máš ty a jaké on, tím nemyslím jen velikost. Dále ti to také může brzdit HDD, nemyslím si, že 80GB by byl nějaký mladší kousek. Či máš jen 'zaprasený' systém.

Opravdu těžko říct, co za tím stojí. Ohledně HW, kolega má sice papírově lepší sestavu, ale opravdu jen decentně. X800 je o takových 5-10% výkonnější, u CPU Tvé OC rozdíl maže, takže asi tak. Ale podívejme se na zbytek, jaké RAMky máš ty a jaké on, tím nemyslím jen velikost. Dále ti to také může brzdit HDD, nemyslím si, že 80GB by byl nějaký mladší kousek. Či máš jen 'zaprasený' systém.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
PC bylo nedávno v servisu, přeinstalovali Windows a zálohovali mi disk (Disková jednotka:ST380011A (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Myslíš, že bych měl tu zálohu smazat? Důležité soubory ale nesmažu... (věci do školy, fotky - zbytek smažu) Nejvíce mi na HDD zabírají hry, hudba a filmy - měl bych to taky nějak promazat?
Tím zaprasený systém myslíš co?
Tím zaprasený systém myslíš co?
Never stop dreaming.
ty vole, na co hrát lolko na full? Nastav si na ovladačích GK vše na výkon, a v lolku si nastav všechno na low detaily a valíš aspoň na 60 i s nejhorší GK...
Myslím si, že v mém případě nejde jen o rozlišení... BF2 hraju na 40fps na 640x480 i na 1920x1080 stejně...
Ale zkusím to
BTW: Ty s tím máš nějaké zkušenosti? :))
Ale zkusím to

BTW: Ty s tím máš nějaké zkušenosti? :))
Never stop dreaming.
tak nehraju to na nejsilnejsim stroji, nvidia 8500 gt , gigova ramka... ale 60-70 fps me to da .... proste ovladac grafiky - vsechno na vykon, v lolku nizsi rozlisko, detaily na total low... a jede to v cajku...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4678
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09