zdravim,co byste mi doporucily za dobre hry je mi celekem jedno jakej zanr to bude ale chtel bych to hrat na gamepadu.
muj pc:
Celeron Dual-Core E3400 2.6GHz, 1MB, 800MHz, socket 775, BOX
MS WINDOWS 7 Home Premium - pouze s PC HAL3000 64bit (možnost 32bit)
MSI G41M-P26/ IntelG41-ICH7/ LGA775/VGA/ DDR3 1333MHz
KINGMAX RAM DDR3 2GB 240pin PC10666 1333MHz (chip Kingmax)
Seagate 500GB HDD Barracuda/ ST500DM002/ SATA600/ Interní 3,5"/ 7200RPM/ 16 MB
SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-222AB SATA, černá, bulk
SAMSUNG čtečka karet interní černá All in 1 xD, USB slot
Genius KB-110X/ Drátová/ USB/ černá/ CZ+SK layout
Genius Xscroll/ drátová/ 800 dpi/ USB/ černá
HAL3000 MidiTower PC375, bez zdroje, černooranžový
CHIEFTEC zdroj GPA-350S 400W, akt. PFC, 12cm fan
Doporučte hry na můj pc
Doporučte hry na můj pc
Naposledy upravil(a) Marfy dne 10 úno 2012 19:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: hry na pc
Na gamepade sa dobre hra nejake novsie CoD, Mafia 2, GTA IV, Battlefield 3 a potom samozrejme nejake zavodne hry.
► Zobrazit spoiler
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k sestavě je jasné, že na nové hry BF3, MW3, apod. může zapomenout.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Grafiku máš jenom tu integrovanou? Jestli jo tak na novější hry zapomeň, spíš bych zapátral po nějakejch starších titulech, například Flatouty by se dobře hráli (jestli to teda grafika rozjede).
Just Fucking Google It!
d1amond píše:Vzhledem k sestavě je jasné, že na nové hry BF3, MW3, apod. může zapomenout.
Priznam sa, ze pisat som zacal este predtym, nez som prispevok docital.

► Zobrazit spoiler
tux píše:Grafiku máš jenom tu integrovanou? Jestli jo tak na novější hry zapomeň, spíš bych zapátral po nějakejch starších titulech, například Flatouty by se dobře hráli (jestli to teda grafika rozjede).
bohuzel jinou grafiku nemam,melo by to cenu ji vymenit?jestli ano za jakou?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě,že to chce novou grafiku.Integrovaná se nedá vyměnit,ale osazením klasické grafiky se sama vypne.Aby sis zahrál i nové hry,tak potřebuješ minimálně Radeon HD6670.Vzhledem k slabšímu procesoru a zdroji to bude taky asi jediná volba.Takže tato http://www.czc.cz/powercolor-hd6670-1gb ... 63/produkt
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Re: Doporučte hry na můj pc
tokazu to pridat sam doma?moc se vtom nevyznam.kdybych si ji koupil tak mi pujde bf3?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Montáž grafiky je snadná.Jen najdeš na desce slot PCIe (má na konci takovou páčku) ,vyloupneš záslepku v case a grafiku tam vložíš tak ,aby zacvakla do slotu.Připojíš monitor a je to.Battlefield 3 bys na nízké rozlišení a detaily rozjel.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Jetě jí přišroubuješ (pokud tam nemáš nějakej uchytávací mechanismus) a nainstaluješ ovladače.
V nouzovým režimu odinstaluješ ty stávající, restartuješ, nainstaluješ nový, restartuješ a je to.
V nouzovým režimu odinstaluješ ty stávající, restartuješ, nainstaluješ nový, restartuješ a je to.
Just Fucking Google It!
ok,to snad zvladnu.vsem dik za rady
na gamepad ti doporučuji nfs underground 2 :-) hraje se tam dost dobře :-)