Rozjedu Battlefield 3?
Rozjedu Battlefield 3?
Zdravím, mam tento notebook Acer TravelMate 5742G (intel core 5 480M 2.66 GHz, Nvidia Geforce 540M 2747 MB TurboCache, 4 GB ram) rozjedu tuto hru aspoň na střední detaily? Předem díky.
Re: Rozjedu Battlefield 3?
Momentálně instaluju hru bude třeba nějaka aktualizace ovladačů? Posledně když sem to dělal tak sem prej stáhl nějaký špatný aktualizace, že když sem zapínal NTB tak mi zustala černá obrazovka a musel sem to dát na cca 5 min do režimu spánku, aby se mi monitor rozsvítil a mohl sem napsat heslo atd.
A je to tu. Této věci sem se bál. plase update you nvidia ge force driver - detected NVIDIA GeForce driver version 259.90. The recommended driver is 285.38 or leter. Please update your driver at >link< before playing the game. posledně, když sem zkušel něco takového s ovladači tak se stalo to co sem psal na hoře. :( Helpne mi někdo prosím? :)
A čo presne Ti z tej hlášky nie je jasné? Hra vyžaduje verziu ovládačov minimálne 285.38, Ty máš len 259.90, čiže musíš stiahnuť a nainštalovať najnovšie drivery. Nájdeš ich na oficiálnej stránke výrobcu čipu Tvojej grafickej karty.
► Zobrazit spoiler
To sem pochopil. Ale když sem toto dělal posledně tak sem zapnul PC naběhla černá brazovka. Pak sem to musel hodit do režimu spánku a pak znova PC zapnout a až poté sem mohl zadat heslo a něco začít dělat. V tom je ten problém.
Asi si nainštaloval niečo zle, neboj sa toho. Aktualizovať drajvre treba furt, to robím každú chvíľu a nikdy sa nič nestalo - ani nemá čo.
BTW aj tak to máš za jedno, bez tých ovládačov si BF3 nezahráš.
BTW aj tak to máš za jedno, bez tých ovládačov si BF3 nezahráš.
► Zobrazit spoiler
Přece jenom pro jistotu http://uk.geforce.com/drivers/results/42616 jeto správný ovladač?
Batllefiled už jede mam to na low detaily všechno a hraju na cca 10-20FPS to je normální u tohoto NTB nebo mam něco špatně? ICQ,skype atd mam všshno vypnutý.
No ja by som povedal, že je to normálne... Notebook nie je na hry, tobôž nie tento.
► Zobrazit spoiler