Dobrý den .
Dál jsem si do GTA IV mod auta. Pomoci SparkIV. A když si sednu do toho auta jedu sním ,tak se mi vypne GTA IV a napíše se "GTA IV fatal error SMpa60 unrecoverable fault please restart the game" A když restartu hru tak zas..
Poradíte mi prosím co s tím?
GTA IV fatal error SMpa60
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA IV fatal error SMpa60
je to warez verze, nebo legální? Gta IV je strašně nestabilní hra... Já ani s koupenou verzí jsem si tam netroufl dát módy. jelikož buďto se to strašně sekalo, nebo to házelo errory.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Je to koupení.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Počkej na odborníky, ale myslím, že to jinak nepůjde než reinstalací hry. A bez toho módu. Mne to taky takto blbne.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

cau problem mam stejnej hra taky koupena, a kdyz hraju MP tak mi to cca po 5 minutach spadne fatal error smpa60, je to klasika jde mi o to jestli nekdo nevi jak dat save 100% na origo hru s Live.... a pada to i kdyz mam udelanou jenom 1 misi.... PS mam tam ENB, tak 7 aut a LCPDFR mod... a singl s tim jede bez problemu... jde mi o MP diky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 3670
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-