MINECRAFT java
MINECRAFT java
Dobrý den, mám problém s java konkrétně s minecraftem. Mám nový PC výkonný takže minecraft by to mělo zvládnout. Jenže se mi seká. Když se kouknu do správce úloh tak ma jawaw.exe nejvědší využití procesoru. A stoupá až na 60% využití. Dá se to využití nějak snížit ? Budu rád za jakoukoliv pomoc. Děkuji =)
Re: MINECRAFT java
Co je to za PC? Mě Minecraft jede přes 120FPS (možnost Balanced v nastavení) a taky mám využití CPU 60%..
procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3400 @ 2.60GHz dvoujádro
RAM: 2 GB
operační system: 64bit
RAM: 2 GB
operační system: 64bit
A jaká grafická karta?
grafická karta: Intel(R) G41 Express Chipset
No tak to je jasný. Na týhle grafice si nezahraješ ani za nic. Jedině, že by sis koupil dedikovanou GK.
Slabá grafika ??? Pošli nějakej odkaz která by mi pomohla prosim =) děkuju.
spíš řekni, kolik jsi ochoten do grafické karty investovat a jaký máš zdroj
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
Hele já to vyřešil tak že jsem si stáhnul do minecraftu optifine a je to vpohodě
xD
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2012 09:48) ---
Ale furt minecraft využívá moc CPU nejde to nějak snížit ????

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2012 09:48) ---
Ale furt minecraft využívá moc CPU nejde to nějak snížit ????
To prostě nesnížíš, nevim kde jsi vzal, že je ten PC výkonný, ale dobře. Jedině, že by sis dal nastavení na fast, tiny, power saver a povypínal všechny animace...
výkon je od toho aby se využil. Nicméně souhlas s Fílekem, tento PC bych si ani v nejdivočejším snu neodvažoval nazvat výkonným
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
Dobrý den, mám dotaz, přiliš počítačům nerozumím. Koupil jsem synovi notebok, grafickou kartu by měl mít ATI Mobility Radeon X1300, nejde mu spustit hra Minecraft. Je možné, aby se s touto kartou hra spustila a šla hrát? Děkuji