WoW Padání hry

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Morfi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

WoW Padání hry

Příspěvekod Morfi » 10 kvě 2012 14:57

Ahoj mam problém při hraní wow všechny servery všechny chary mi jednou rozhodl jsem se hrát na icewow na blizzu rate 1.5 kamoš mi dal postavu a to Paladin 84.lvl dwarf připojim se na něj a za 4 sekundy se hra sekne a zamrzne a vypne se že přestal pracovat ale nikdy mi toto hra WoW Cataclysm nedělalo ad sem hral dke chcu na jakýmkoliv serveru jen toto mi nejde ale na ti stejnym ucte na jine postave třeba 65 DK mi to jede nevi někdo prosím cim to je ? delete cache sem zkoušel i Delete error :( prosím pomoc

Reklama
Cyraxek15
Level 1
Level 1
Stav:

Re: WoW Padání hry

Příspěvekod Cyraxek15 » 15 kvě 2012 22:09

A máš launcher toho serveru?!A classou ani racem to nebude.
Příště to zkus napsat trochu inteligentnějš,kdo se v tom má vyznat?

ondrej.nosek
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod ondrej.nosek » 19 kvě 2012 18:23

Smaž addony a složku Cache

Morfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Morfi » 21 kvě 2012 08:00

I addony i Cache a nic nepomohlo

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Kvě 2012 08:03) ---

1 luncher serveru nemam 2 je to Dwarf Paladin
na jiném serveru to nedělá

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 21 kvě 2012 08:19

Pokud server podporuje unstuck z webu, tak ho proveď. Jednou se mi stala podobná věc. Dostal jsem se do místa, kde mi to shazovalo hru. prostě Enter world a hned jak se to načetlo, tak byl WoW.exe dole.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

yar1n
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod yar1n » 21 kvě 2012 14:56

a co kdybys přestal krást, hru si koupil a zaplatil si oficiální server?
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x

Cyraxek15
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Cyraxek15 » 21 kvě 2012 21:15

yar1ne-Ty sis nikdy?Ale opravdu nikdy nestáhnul ňákou písničku,film či hru?Nejdříve se koukni na sebe.A navíc na offi je malej xp rate a nováčci to nemusí doexpit.A platit za koupi hry a pak za hraní hry? :evil: ,to mi příde jako blbost a platit za 2 měsíce 570,-???Za to si našetřim na upgrade na komp.Jinak nic proti tobě
No tak na cata většinou potřebuješ jejich launcher.

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 21 kvě 2012 21:40

Sorry, ale to byla víc než stupidní poznámka, orientuješ se ve hrách (hraješ je, dokonce i natáčíš), a udivuje mě, že nevíš, že wow se dá hrát i zadarmo!
Autorovi: Zkus říct gmku, ať je portne někde jinde.
Memphisto: unstuck za 4s nezvládne :p
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 21 kvě 2012 22:05

Na webu serveru bývá unstuck a to nemusíš být ve hře.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

yar1n
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod yar1n » 21 kvě 2012 22:53

Cyraxek15 píše:yar1ne-Ty sis nikdy?Ale opravdu nikdy nestáhnul ňákou písničku,film či hru?Nejdříve se koukni na sebe.A navíc na offi je malej xp rate a nováčci to nemusí doexpit.A platit za koupi hry a pak za hraní hry? :evil: ,to mi příde jako blbost a platit za 2 měsíce 570,-???Za to si našetřim na upgrade na komp.Jinak nic proti tobě
No tak na cata většinou potřebuješ jejich launcher.

stahovaní hudby a filmů je u nás plně legální, poud stahuješ přes share servery. Nemorální nicméně legální. A odpověď na druhou otázku zní ne, nestáhl. Já hraji jen málo her, dobře si vybírám, přečtu recenze, zahraju si demo. Když už se náhodou stane, že hra ani tak nebaví tak ji někomu věnuji.

když nebudeš mít na nové auto tak ho ukradneš? Za věci se platí, tak to prostě chodí. Představ si hypotetickou situaci, kdy se Tě zeptá zaměstnanec blizzardu proč si WoW nekoupíš a nezaplatíš, z Tvojí odpovědi by si asi omlátil hlavu o stůl...

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Kvě 2012 22:59) ---

warcraftan píše:

Sorry, ale to byla víc než stupidní poznámka, orientuješ se ve hrách (hraješ je, dokonce i natáčíš), a udivuje mě, že nevíš, že wow se dá hrát i zadarmo!

promiň, ale tohle netlač člověku, který hrál na oficiálním serveru 5 let.

WoW se zadarmo skutečně hrát dá, existuje trial který Ti umožní ''neomezené'' hraní do levelu 30. Nicméně věř tomu nebo ne, ale neoficiální servery blizzard skutečně neschvaluje. Proč? Protože nejdřív musíš ukrást hru a pak se připojit k někomu, kdo se snaží napodobovat server od blizzardu. Spousta kradených her se dá hrát zdarma, to ovšem neznamená, že je to legální.

*epic fail opraven
Naposledy upravil(a) yar1n dne 21 kvě 2012 23:10, celkem upraveno 1 x.
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 21 kvě 2012 23:06

yar1n: Docela si protiřečíš.
"stahovaní hudby a her je u nás plně legální, poud stahuješ přes share servery, nemorální nicméně legální" kontra "Spousta kradených her se dá hrát zdarma, to ovšem neznamená, že je to legální." Jednou to pro tebe legální je, jednou ne. Uveďme věci na pravou míru - stahovat hudbu a filmy legální je pokud neuploaduješ (P2P) ale hry a jakékoliv programy včetně kódu je nelegální stahovat jakkoliv, pokud to neumožňuje licence, pod kterou byli vydané
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

yar1n
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod yar1n » 21 kvě 2012 23:10

pardon Žbeky, v zápalu ''boje'' jsem slintnul absolutní a naprosto kardinální hovadinu, samozřejmě jsem chtěl napsat hudby a filmů :) teď si na mě všichni ukažte a zasmějte se.

*přispěvek opravím...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zamrzání PC a padání her
    od doldy » 21 pro 2024 13:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    2468
    od rohlicek1 Zobrazit poslední příspěvek
    05 led 2025 09:56
  • Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
    od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem