Zdravím,
Vyskytl se u nás problém. Když chci s přítelem hrát kooperační kampaně, tak ho pozvu on to přijme a dostaneme se k hlášce - Connecting - , ale pak se hra ukončí a napíše to : Klient přerušil spojení.
Zkoušeli jsme už hodně věcí, ale nic nepomohlo. Na internetu lidé píšou, že to nejde více lidem a někdo říká, že to dokonce nejde nikomu. Prosil bych vás o odpovědi, jestli vám to dělá to samé nebo můžete s klidem hrát. Děkuju za odpověď.
Battlefield 3 - Nemůžeme se s přítelem spojit a hrát KOOP
Re: Battlefield 3 - Nemůžeme se s přítelem spojit a hrát KOO
Čím to je netuším ale coop mám komplet odehranou
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
armink: S kamarádem?
Když jsem to zkoušel hrát s někým z friend listu, tak jsem měl občas taky tuhle hlášku. S někým cozím to šlo vždy. Ono to připojování v BF na servery mě taky ser*. jednou na svém oblíbeném hraju v pohodě a jednou to skončí u initializing a dál nic...
Když jsem to zkoušel hrát s někým z friend listu, tak jsem měl občas taky tuhle hlášku. S někým cozím to šlo vždy. Ono to připojování v BF na servery mě taky ser*. jednou na svém oblíbeném hraju v pohodě a jednou to skončí u initializing a dál nic...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ano ano, s kamarádem kterého mám ve friend listu a tento problém, pokud si pamatuji, nás netrápil. Dokonce jsme při tom volali na skypu
Do hry se dostávám více méně bez problému, spíš mě to ze hry kope ale toto sem nepatří. :)

Do hry se dostávám více méně bez problému, spíš mě to ze hry kope ale toto sem nepatří. :)
Zkoušel jsem vypnout Firewall, Avast. Zkoušel jsem uvolnit porty, ale nic. Jestli ti to jde, tak máš velký štěstí.
Dneska jsme se dostali k oznámení Playing. Když to tam ale naskočilo, tak jsem rád, že jsem to stihl přečíst, takhle rychlý pád hry jsem ještě neviděl.
Dneska jsme se dostali k oznámení Playing. Když to tam ale naskočilo, tak jsem rád, že jsem to stihl přečíst, takhle rychlý pád hry jsem ještě neviděl.

Můžeme zkusit coop jestli chceš, možná to půjde, těžko říct.
Rovnaký problém, s jedným človekom z friendlistu máme rovnaký problém. Ak potrebuješ pomôcť s koop, rád sa ponúknem.
► Zobrazit spoiler
Ještě bych měl jednu otázku. Nevíte, jak udělat to, abych nebyl host? Když se chci připojit na Public Matchmake, tak jsem vždycky host.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1730
-
od extrem