Ahoj,
Chtěl bych si koupit BF3. Nechci si kupovat Ru verzi, po té co jsem slyšel, jaké jsou s ní problémy...
Raději bych DvDčko, ale v podtatě je to úplně jedno...
Jakakoliv verze eng eu Cz ale hlavně ne Ru
Předem děkuji.
nejvýhodnější BF3 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejvýhodnější BF3
Tak si připrav nějakých 900 Kč + 350 Kč za DLC Back to Karkand :-) No a za chvíli další 3 DLC...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
http://hry-pro-pc.heureka.cz/battlefield-3/
Ale bral bych alespoň z obchodů tak od 750 Kč více a dobře si přečíst podmínky aby to nebyl třeba jen cd-key. (Což si myslím že u levnějších obchodů jsou.)
Ale bral bych alespoň z obchodů tak od 750 Kč více a dobře si přečíst podmínky aby to nebyl třeba jen cd-key. (Což si myslím že u levnějších obchodů jsou.)
no 900 kč je moc... klidně bych bral i ten CD-key
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš rychlý net, tak CD key neber. To budeš stahovat půl roku. Má to tuším 14 GB + 4 GB patchů
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tak to bych hledal na aukru, ale osobně s tím nemám zkušenosti, takže raději si vše pořádně prostuduj ať potom nejsi zklamaný, já dávám přednost kameným obchodům popř. Steamu, raději si připlatím pár stovek než být zklamaný. Odkaz na aukro zde
Jinak měl by to být ten odkaz s Origin, tj. něco jako Steam od EA, podívej se na to, ať víš do čeho jdeš.
Jinak měl by to být ten odkaz s Origin, tj. něco jako Steam od EA, podívej se na to, ať víš do čeho jdeš.
10 mbit/s =(přibližně) 1000kb/s 18GB=18000000:1000=18000s=300min=to zvládnu 
/e: našel jsem toto http://aukro.cz/battlefield-3-cz-neni-t ... 96082.html ale nevím jak je to s tím hodnocením na aukru

/e: našel jsem toto http://aukro.cz/battlefield-3-cz-neni-t ... 96082.html ale nevím jak je to s tím hodnocením na aukru
Naposledy upravil(a) Kroko dne 16 kvě 2012 20:47, celkem upraveno 1 x.
Re: nejvýhodnější BF3 Vyřešeno
Tady máš profil prodejce: http://aukro.cz/show_user.php?uid=3220444 takže to asi nebude žádný podvodník.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak mi ta tvá rovnice nesedí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Co na ni nesedí?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
10mb/s není ani přibližně 1000kb/s (Navíc tam to přibližně předtím nebylo)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky musíš počítat s vytížeností serverů. Já mám taky 10 Mbit a jelo mi to místy 300 kilo a to nebylo netem...