Když má kamarád BF3 a pujčí mi ho,můžu ho hrát taky ? Nebo je to tak,že jenom SP a na multiplayer musím mít nějaký klíč?
Dík.
BF3 - Můžu hrát s kamarádovým účtem?* Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
BF3 - Můžu hrát s kamarádovým účtem?* Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 23 kvě 2012 18:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BF3-Otázka
Jn ale takhle to chodí všude 
Jen mě zajímalo jestli to jde.

Jen mě zajímalo jestli to jde.
Nevím, originální hry mi nic neříkaj 
Ono tady jde o to, jestli je to legální, než spíš o to, jestli to jde. A když to legální není, tak přijde moderátor a zamkne to.

Ono tady jde o to, jestli je to legální, než spíš o to, jestli to jde. A když to legální není, tak přijde moderátor a zamkne to.
Just Fucking Google It!
Ty si nekupuješ hru, ale právo ju hrať. Nemôže Ti to požičať, pretože ju má registrovanú na svojom Origin účte a teda by Ti musel dať svoje prihlasovacie údaje, čo asi ťažko.
► Zobrazit spoiler
Pujde to urcite na 100%,jak pise CoBain,potrebujes od kamarada jmeno a heslo k tomu uctu na origin,nebudes ani potrebovat CD jelikoz si to muzes stahnout z toho originu,ale jakmile se pripoji treba on a budes chtit ty,tak jeho to vykopne (disconnect) a zas naopak,muze proste hrat jen jeden.A pujde ti SP i MP.A takhle to muzes udelat temer s kazdou hrou,nebo spis se mi jeste nestalo ze by to neslo.
PS:Lepsi si je to koupit http://aukro.cz/battlefield-3-cz-en-dor ... 41174.html a navic muzete hrat spolu a nemusis ho furt otravovat ze jdes hrat
PS:Lepsi si je to koupit http://aukro.cz/battlefield-3-cz-en-dor ... 41174.html a navic muzete hrat spolu a nemusis ho furt otravovat ze jdes hrat

AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1730
-