Minecraft server - nastavení práv pro hráče Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

cernokneznik
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Minecraft server - nastavení práv pro hráče  Vyřešeno

Příspěvekod cernokneznik » 02 črc 2012 17:55

Ahoj, mám minecraft server a snim i jeden probem. Všecky pluginy mam, jako OP mi vše funguje bezvadně, ale ostatní hráči ani nemůžou pokládat bloky, natož napsat /spawn a kvůli tomu všichni přece nemůžou mít OP... Proto prosím o radu, jaký plugin stáhnout, a jak ho nastavit, nejlépe napsáno jako pro úplného debila...
Plugin mám essentials a pár dalších, ale ty jsou jen pro správu serveru. Permissions pro essentials jsem našel tu http://ess.khhq.net/wiki/Command_Reference a celkem jsem to i pochopil - do nějáký složky mám psát essential.něco.něco.... ale i když jsem to skoušel přes GroupManager, něják mi to nevyšlo (viděl sem tutorial na youtube). Prosím o pomoc. Pokud to není tak lehké, a chcete mě navigovat přes skype, tak leda zítra o 10síti do 5ti odpoledne. Předem díky za odpovědi.

Reklama
TheSpeedding
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Minecraft server - nastavení práv pro hráče

Příspěvekod TheSpeedding » 02 črc 2012 18:01

Nevím, jestli se to za poslední rok změnilo, ale v Permissions musíš vytvořit třídu, například Host a tam dát všechny příkazy, který mohou používat ... například essentials.spawn (nevím, jak je to přesně) a pak v souboru tuším users.yml přiřadit danou třídu každému hráči, nebo lze také nastavit výchozí třída ... Na Internetu bude určitě plno návodů, zkus hledat
Intel Core i7 2600 + Corsair Hydro H60, MSI GTX 970 4 GB, Corsair 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Intel 520 120 GB, HDD WD Green 1 TB, Seasonic X-760
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET

cernokneznik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cernokneznik » 02 črc 2012 18:06

permissions je už zastaralý plugin, ani mi ho to nenacte. take to pisou na fakaheda forum.

TheSpeedding
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod TheSpeedding » 02 črc 2012 18:12

Já nevím, MC už jsem dlouho nehrál ani ten bukkit nesleduji ..
OT: Nehrál jsi na AMK serveru ? :D
Intel Core i7 2600 + Corsair Hydro H60, MSI GTX 970 4 GB, Corsair 16GB DDR3 1600 MHz, SSD Intel 520 120 GB, HDD WD Green 1 TB, Seasonic X-760
Intel Core i5 2400 + SilentiumPC Spartan, Gainward GTX 570 1.28 GB, Kingston 8GB DDR3 1866 MHz, SSD Intel 535 240 GB, Seasonic SS-400ET

cernokneznik
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod cernokneznik » 02 črc 2012 18:17

ne, nehrál. Momentálně jsem uzaměstnán správou svého vlastního serveru.

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2012 22:16) ---

už jsem to vyřešil pluginem groupmanager.
všem moc díky za pomoc... :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”