Zdravím mám problém s hrou GTA 4 po aktualizaci Windows Live mi to napíše:
Instalace aktualizace titulu selhala. Podrobnosti naleznete v protkolu na adrese C:/Documents and Settings/user/Local Settings/Data aplikací/Microsoft/GFWLive/Install/Logs/titleupdate.log. Prosím nevím si rady budu vděčný za každou radu :(
GTA 4 po aktualizaci Windows Live nejde *
GTA 4 po aktualizaci Windows Live nejde *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 črc 2012 15:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samo slovo „Problem“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Problem“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale samo slovo „Problem“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Problem
hra original ?
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vítej na Pc-Helpu!
Co nám třeba sdělit ty podrobnosti z logu? Jo a příště nad názvem topicu nemusíš tolik přemýšlet, napiš co tě napadne jako první..
Co nám třeba sdělit ty podrobnosti z logu? Jo a příště nad názvem topicu nemusíš tolik přemýšlet, napiš co tě napadne jako první..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Ano je to originál :)
Ale já se do té složky nemůžu dostat nemůžu ji najít..nejsem žádný počítačový expert 

Ta slozka takhle neexistuje, je to jen obecny navod
Misto "User" musis zadat jmeno sveho uzivatele v pocitaci (tedy pokud se tvuj uzivatel nejmenuje user)
Skus to takhle:
%userprofile%/Local Settings/Data aplikací/Microsoft/GFWLive/Install/Logs/titleupdate.log
Misto "User" musis zadat jmeno sveho uzivatele v pocitaci (tedy pokud se tvuj uzivatel nejmenuje user)
Skus to takhle:
%userprofile%/Local Settings/Data aplikací/Microsoft/GFWLive/Install/Logs/titleupdate.log
Naposledy upravil(a) petr22 dne 16 črc 2012 14:54, celkem upraveno 1 x.
Tak to máš pravdu, otvoriť zložku vyžaduje experta z NASA.
Ovládací panel/Možnosti priečinka/Zobrazenie/Zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky
Teraz to vyskúšaj nájsť.
Ovládací panel/Možnosti priečinka/Zobrazenie/Zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky
Teraz to vyskúšaj nájsť.
► Zobrazit spoiler
Re: GTA 4 po aktualizaci Windows Live nejde *
Takže ten problém s aktualizací jsem vyřešil ale najednou přestala jet hra napíše to chybu "V aplikaci Grand Theft Auto IV došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže" a ted´ už je v té chybě jen odeslat zprávu o chybách nebo neodesílat...
Vždy ta hra šla ale najednou nejde to je na nic..
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč ji tedy nepřeinstaluješ, když předtím šla?
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4733
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53