Zdravím,
měl jsem nainstalovanou hru Command and Conquer Generals Zero Hour. Ale z ničeho nic se mi objevuje ihned po spuštění hláška.
Ujistěte se, že máte nainstalovaný directx 8,1 a vyšší a také jestli splňujete minimálně požadavky na spuštění.
Blbost je že mi to celou dobu předtim fungovalo. Mam samozřejmě directx 11 a a minimální nároky převyšuje hned několikrát. Pokoušel jsem se vše přeinstalovat ale i po přeinstalování hlásí furt to samé. Zkoušel jsem i doinstalovat directx 9 jesi třeba to nepomůže. Nic.
Také podivné je že nefuguje pouze právě data disk Zero Hour. Původní hra funguje normálně. Taky se to začalo dít zrovna potom co jsem nainstaloval Steam.
Má to nějakou souvislost? Budu rád za každé rady.
Děkuju
Hláška při spuštění - CC Generals Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hláška při spuštění - CC Generals
Zkus nastavit hře kompatibilitu a pokud to nepomůže tak zkus smazat Options.ini v My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data\Options.ini. Hra by si měla potom vytvořit při spuštění nové nastavení.
Intel Core i3-6100, Radeon R7 260X - 2GB DDR5, 8 GB RAM DDR4 2133 Mhz Crucial, SSD 120 GB Corsair Force LS Series 7mm, HDD 500GB + 120GB, základní deska: GIGABYTE B150M-D3H, OS: Windows 10
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4339
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
-
- 11
- 4526
-
od Kminek