Grafická karta u notebooku
Grafická karta u notebooku
Dobry den..mám problém ... notebook sem si preinstalovaval .. a kdyz sem si naisntaloval hru a dal sem nastaveni jako mylsim tim rozliseni a tak.. tak to nabizi take, že se muzu podivat na minimalni pozadavky a moje, abych zjistil jeslti to pujde hrat.. u graficke karty mam napsane BAD ( coz znamena ze je to spatny) a je tam napsane ze mám grafickou kartu Intel(R) HD Graphics Family (PS3.0/VS3.0)..přitom na notebooku mám Nvidia Geforce M520 .. jak mám udělat aby PC rozeznal grafickou kartu od Nvidie a pouzival ju prednostně než aby tam byla ta integrovana..děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Grafická karta u notebooku
Instaloval si ovladač té grafiky? Co u tebe znamená přeinstaloval?
no ovladače nevim kde mam vzit...neinstaloval sem nic...napsla jsem to spatne nepreinstalovala sem nic jen sem vracel notebook do vyrobního stavu..Kde muzu najit ovladače pro grafiku NVIDIA Geforce M520
Žádná taková není. Určitě to má být GT 520M. Ovladače najdeš zde: http://www.geforce.com/drivers.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
diky moc
-
- Pohlaví:
Pokud ti to pomohlo, je dobr é to napsat - pro ostatní. A také označit téma jako vyřešené.
viewtopic.php?f=85&t=26719
viewtopic.php?f=85&t=26719
nepomohlo to .. stale to porad pise u te hry toto zasilam screen
Pravděpodobně je to kvůli technologii Optimus, která správně nerozpozná tuto aplikaci a nepřepne tak z integrované grafiky (tedy pokud si tu hru vůbec zkoušel spustit, grafika by se měla přepnou až po spuštění).
Vyřešíš to tím, že v ovladačích přiřadíš k této aplikaci, aby běžela na geforce a ne na Intel HD.
Vyřešíš to tím, že v ovladačích přiřadíš k této aplikaci, aby běžela na geforce a ne na Intel HD.
Naposledy upravil(a) Hmm... dne 13 říj 2012 18:39, celkem upraveno 1 x.
jak to přiřadím prosímtě,...celkem se mi to seka i kdyz by to mello tuto hru utahnout v poradku takže bych potreboval to nejak poradit abych to nastavil
Spustíš NVIDIA Control Panel a pod "Manage 3D settings" záložka "Program settings" vybereš tuto hru a zvolíš, aby se spouštěla na Nvidii.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4254
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11