Chicken invaders

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Chicken invaders

Příspěvekod fatalfanatic » 20 říj 2012 02:57

Zdravím,

kdo zná tuhle hru tak ví, ale rád bych doporučil pro vás tuto hru.Když se zrovna nudíte nebo příjdete ze školy,práce,venku.Myslím si že vás parádne nakopne ale přitom taky zaměstná.Pro někoho stačí jedna hra pro někoho zase zabaví na více času.Jedná se o hru tipu na record nebo-li konečný ale ten nejvetší výsledek vaší rolí je vesmírná lod,která se má ubránit nebezpečným slepicím, snaší vajíčka to jsou jejich střelivo a něco navíc jsou tam při každé x vlně meteority což si myslím že taky dává smysl do hry.Zbíráte pečené kuřátka co znich padají nahoře v pravo máte score/výsledek při každým načtením 100 000 dostanete raketu,která po vystřelu zniči všechny vetřelce co zrovna vidíte.Další cenou máte dáreček,který změní vaše normální střely na dvojíté,trojíté a tak dále... Na konci vlny 10-20-30-40 .... vás čeká velká slepice (boss).

Pokud vás hra pobaví a budete chtít sem dát svůj nejlepší výsledek určitě ho sem dejte hra se pak dokonale rozevře a bude stoho naramná stíhačka

Chicken Invaders
Samosebou existují i jiné verze Chicken Invaders 2,3,4... hra není tipu hraní 24 hodin ale spíš jen taková odreagovačka

Ke stažení
http://www.download-free-games.com/dl/freeware/chicken_invaders

Youtube-video

Ovládání
Space - laser
pravý ctrl - raketa
šipky - pohyb

Hra je pro dva hráče (dá se tam přidat další hráč nezkoušel jsem to takže to muže být vaše další výzva)

Můj nejvetší výsledek 1 573 450
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Reklama

Zpět na “Hry”