Steam: Tropico 4 Vyřešeno
Steam: Tropico 4 Vyřešeno
Zdravím. Koupil jsem si hru Tropico 4 přes Steam a zajímalo by mě jestli si do něj nějak můžu přidat češtinu ,jelikož steam českou lokalizaci hry nemá. Děkuju za odpovědi.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Steam: Tropico 4
Mozna nekde bude, ale tyhle dodatecne upravy jsou v rozporu se smlouvou Steamu, s kterou jsi souhlasil a jaky je za to postih snad vis. Je to risk, ale pravdepodobne by to proslo...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Steam: Tropico 4
Ahoj,
já jsem si včera koupil Tropico 4. Češtinu jsem si nainstaloval z uloz.to ale stejně to bylo téměř na nic, protože fungovala asi jen 3/4, nebyla asi kompabitilní s DLC takže pokud někdo má nějakou zkušenost tak bych byl rád za pomoc.
S pozdravem KitaCZ.
já jsem si včera koupil Tropico 4. Češtinu jsem si nainstaloval z uloz.to ale stejně to bylo téměř na nic, protože fungovala asi jen 3/4, nebyla asi kompabitilní s DLC takže pokud někdo má nějakou zkušenost tak bych byl rád za pomoc.
S pozdravem KitaCZ.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3835
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek