Jak je to s Assassins creed 3 od nVidie?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

slendy
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak je to s Assassins creed 3 od nVidie?

Příspěvekod slendy » 05 pro 2012 16:03

zdravim, koupil jsem si novou grafiku a bylo k ni zdrama AC3, ale problem je ze to neni klasicky krabice, ale jenom kupon ktery si mam aktivovat na geforce.com takze bych chtel poradit od nekoho kdo s tim ma zkusenost, jak to funguje? bude hra vazana k nejakemu uctu? kdyby se mi nahodou neco stalo PC pujde znova nainstalovat?nebo jenom jednorazove?a bude fungovat multiplayer? prosim poradte, nechci to instalovat dokud nevim co a jak.

Reklama
HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Jak je to s Assassins creed 3 od nVidie?

Příspěvekod HAFcool » 05 pro 2012 16:24

Půjdeš na Geforce.com. Tam zadáš svůj kód a Geforce ti dá další, který uplatníš v Ubishopu. Uplatníš ho tak, že do svého košíku přidáš hru Assassins Creed 3 a budeš pokračovat v nákupu, ale nebudeš nic platit, protože vložíš do položky Promo kód. Svůj kód, který srazí cenu na nulu, takže to budeš mít zadarmo. K AC3 dostáváš zdarma také AC2, což není úplně k zahození. Co multiplayer? Ten šlape bez problémů, protože tvůj kupón je originální hra. Liší se pouze tím, že nemáš krabici. Je to digitální verze. Až uděláš všechno, co jsem napsal, tak budeš moct stáhnout DownloadManager, přes který stáhneš plnou hru AC3. Budeš muset mít účet na Uplay (stejný princip Steamu). Je to stejný program, jako Steam, akorát je to od Ubisoftu. Co se týče toho, jestli můžeš nainstalovat hru víckrát, tak asi ano. Ale pouze, pokud budeš přihlášený na svém účtě. To znamená, že půjdeš pryč, mimo domov, a budeš chtít hrát. V tom případě si stáhneš Uplay, přihlásíš se a stáhneš hru do svého počítače. Podmínka je, že musíš být přihlášen, jak už jsem napsal. Ale nevím to jistě. Beru svoje zkušenosti se Steamem, kde to tak funguje. Tohle všechno by ti mělo stačit k tomu, abys uplatnil svůj kód. Jestli máš ještě nějaké dotazy, tak napiš.

NÁVOD:

1. Jdi na stránku a uplatni svůj kód.

Kód: Vybrat vše

http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/assassins-creed-3/deals-promotions
a uplatni svůj kód.
2. Jdi do Ubishopu a do košíku dej verzi AC3, která stojí 50 Euro.
3. Vyplň potřebné údaje a pokračuj dále
4. Po vyplnění a provedení nákupu se ti objeví faktura, která tě odkáže na stáhnutí Download Manageru, jak už jsem napsal nahoře. Faktura přijde také na e-mail. Pro stáhnutí AC2 musíš stáhnout jiný Download Manager.
5. Stáhneš a nainstaluješ.
6. Budeš muset nainstalovat program Uplay, takže ho stáhni a založ si účet. Možná to bude chtít účet už při nákupu.
Odkaz na Uplay

Kód: Vybrat vše

http://uplay.ubi.com/en-GB/

7. Hra se ti objeví v knihovně her v Uplay programu.
8. Klikneš na hru, ten dostahuje potřebné patche atp..
9. Klikneš na hru a vybereš, jestli chceš hrát SP, MP
Přílohy
Bez názvu.jpg
Takhle to bude vypadat v Uplay
1.jpg
Jak uplatnit svůj kód?

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 04 kvě 2013 15:25

Zdar!
Neni to tak jednoduche jak to kolega popsal.Hru jsem take obdrzel pri koupi grafarny,zkousel jsem ji stahnout ale uprimne jsem se na to vybodl kdyz jsem zjistil co vse po mne vubec chteji k tomu abych si mohl stahnout free hru.
Jak uz bylo psano vyse je pravda ze kod,ktery jsi dostal napises na stranku nvidia kde dostanes dalsi primo od nich.
S tim Ubisoftem to uz neni takova sranda.Vlezes na stranky,das do kosiku hru,pak musis vyplnit mail,heslo,adresu,cislo uctu atd,atd...Nevim proc chteji ucet kdyz ma byt hra zdarma.Ono tam sice po vpisani kodu se objevi nulova cena takze za to nejspis nic platit nemusis ale potom nerozumim tomu proc mas tam napsat cislo uctu a potvrdit ze to kupujes??????!!!No,ja to vzdal protoze se mi to zdalo nejaky divoky takze hru nemam i kdyz o ni moc stojim ale nechci vyplnovat nesmysly kdyz jsem mel za to ze po zpravnem vpisani kodu kliknu akorat na download a budu parit.Skoda.
Pokud by nekdo mel nejake zkusenosti nebo rady tak budu rad.Jo a hru lze stahnout pouze jednou(!!)opetovna instalace uz neni mozna,je to napsane primo na strankach.
Zdar

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2013 15:33

Myslis ze to po pul roce tazatele stale zajima? Rekl bych, ze ne.......

Nechapu ze nekomu stoji za to se registrovat na foru jen aby odpovedel na nekolik let stare tema....

Zpět na “Hry”