Dobrý den mám takový problem s hrou Age of Empires 3. Pujčil jsem si od kamaráda originál hru abych si jí vyzkoušel hra se mi líbila tak jsem si ji jel koupit taky, ale muj CD klíč nejde zaregistrovat do multiplayeru pry už byl použit. Psal jsem i na podporu hry ale kluci z playman nereagujou.
A teď trochu detailu : Při první instalaci hry (od kamaráda) po mě chtěla hra 2x zadat CD klíč jednou před instalací a podruhé uprostřed instalace. Když jsem si hru koupil tak jsem ji odinstaloval přes revo uninstaller (program na odstranování souboru co se neodstraní bežným uninstalem) taky jsem smazal zbylo složku v dokumentech a znova nainstaloval svoji, ale už tady se mi něco nezdálo chtělo to po mě jen jednou cd klíč a instalace trvala o polovinu kratší dobu. Po instalaci jsem si chtěl hru zaregistrovat, ale ejhle chyba 101 tento CD klíč už byl použit. Takže si myslím že tam je někde schovaný soubor s kamarádovým CD klíčem a ten potřebuju naji, smazat upravit nebo cokoliv s nim. Takže pokud někdo ví co s tím diky za odpověď
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
Po upgrade Hardware nastal prví problém. Windows hlásí, že nemá klíč. Když ho zadám , nevezme ho.
Chápu jen, že si myslí, že ho zadávám, jako na jiný počítač. Co ale s tím?
Poslední příspěvek
Dúfam ,že si nekúpil kľúč na Win10 a Win11 na ten istý PC.Pretože ,ak chceš prejsť z Win10 na Win11,nepotrebuješ nový kľúč.
Je to na ten samý PC. Win 10 jsem použil a 11 ještě ne. Přejít na 11-ky z 10-tek zdrama, to vím. Ale až to udělám, (zatím mi...
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...