AoE 3 (original) - CD klíč nejde zaregistrovat *

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Kabelet
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

AoE 3 (original) - CD klíč nejde zaregistrovat *

Příspěvekod Kabelet » 16 pro 2012 09:39

Dobrý den mám takový problem s hrou Age of Empires 3. Pujčil jsem si od kamaráda originál hru abych si jí vyzkoušel hra se mi líbila tak jsem si ji jel koupit taky, ale muj CD klíč nejde zaregistrovat do multiplayeru pry už byl použit. Psal jsem i na podporu hry ale kluci z playman nereagujou.

A teď trochu detailu :smile: : Při první instalaci hry (od kamaráda) po mě chtěla hra 2x zadat CD klíč jednou před instalací a podruhé uprostřed instalace. Když jsem si hru koupil tak jsem ji odinstaloval přes revo uninstaller (program na odstranování souboru co se neodstraní bežným uninstalem) taky jsem smazal zbylo složku v dokumentech a znova nainstaloval svoji, ale už tady se mi něco nezdálo chtělo to po mě jen jednou cd klíč a instalace trvala o polovinu kratší dobu. Po instalaci jsem si chtěl hru zaregistrovat, ale ejhle chyba 101 tento CD klíč už byl použit. Takže si myslím že tam je někde schovaný soubor s kamarádovým CD klíčem a ten potřebuju naji, smazat :smile: upravit nebo cokoliv s nim. Takže pokud někdo ví co s tím diky za odpověď

//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných

//přejmenováno

//mmmartin

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • P: Steam klíč Frostpunk 2 Deluxe Edition Příloha(y)
    od sim20 » 05 pro 2024 20:07 » v P: Software
    0
    2500
    od sim20 Zobrazit poslední příspěvek
    05 pro 2024 20:07
  • Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
    od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8...
    22
    6561
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:47
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
    od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony
    15
    3813
    od MoA285 Zobrazit poslední příspěvek
    28 kvě 2025 00:59

Zpět na “Hry”