Zdravím, na radu jednoho ze "zelených" jsem se rozhodl, že si založím vlastní téma. Chtěl bych pomoct s výběrem her. PS3 si budu kupovat za pár dní a chtěl bych si k němu rovnou objednat i pár her, abych to nemusel poté dokupovat zvlášť. Nejvíce mě baví RPG a sportovní hry. Nebudu si k tomu zatím kupovat žádné příslušenství jako move, nějaké volanty, joysticky apod.
Přemýšlel jsem určitě o FIFA 13, kterou bych si určitě koupil. Pak mě napadl nějaký box, možná WWE 13 nebo MMA.
U RPG her jsem přemýšlel mezi GTA IV, The Sleeping Dogs nebo La Noire.
Co byste mi doporučili? Nejlépe podle osobních zkušeností a nejen podle videí :)
Hry na PS3
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hry na PS3
Tím "zeleným" myslíš nejspíš mne...
GTA IV bych nekupoval a počka na GTA V, jinak bych se podíval po Far Cry 3 (hraju PC verzi a ikdyž moc "střílečky" nehraju tak toto mne chytlo) a Assassin´s Creed 3 (ten jsem nehrál, ale podle recenzí je to taky dobré), ale nevím jestli by tě to bavilo.
GTA IV bych nekupoval a počka na GTA V, jinak bych se podíval po Far Cry 3 (hraju PC verzi a ikdyž moc "střílečky" nehraju tak toto mne chytlo) a Assassin´s Creed 3 (ten jsem nehrál, ale podle recenzí je to taky dobré), ale nevím jestli by tě to bavilo.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Je to možné, pardon, rychle jsem to přejel a založil téma 
Far Cry se mi taky hrozně líbilo, když jsem to viděl u známého. Nad tím bych taky uvažoval.

Far Cry se mi taky hrozně líbilo, když jsem to viděl u známého. Nad tím bych taky uvažoval.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
V pohodě 
Ještě jsem zapoměl to L.A.Noire je taky dobré, ale musíš mít češtinu nebo umět perfektně anglicky, jinak si to neužiješ.

Ještě jsem zapoměl to L.A.Noire je taky dobré, ale musíš mít češtinu nebo umět perfektně anglicky, jinak si to neužiješ.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W