Napoleon total war - steam CD key nejde na dva účty
Napoleon total war - steam CD key nejde na dva účty
Dobrý den, mám veliký problém.. koupil jsem si hru Napoleon Total war když vyšla jako novinka za cenu asi 1150,- vytvořil jsem si účet na steam. Hru jsem přestal hrát steam jsem nevyužíval a email na který jsem steam vytvořil už neexistuje a zapomněl jsem na něj heslo.. =( ale na steam jsem heslo také zapomněl =( teď jsem si hru chtěl znovu nainstalovat tak jsem si založil nový steam účet, ale CD key hry jde použít pouze pro jeden účet.. vůbec nevím co mám dělat =( potřeboval bych nějak obnovit svůj starý steam účet vím jak se jmenuje ale neznám heslo, ale heslo od emailu na který je založen taky neznám =( tudíž nemohu prokázat totožnost emailu =( nejde nějak obejít tento krok s autorizací CD key pro jeden účet? prostě že bych to nainstaloval aniž by to muselo být ze stejného účtu? Děkuji
Re: Napoleon total war - steam CD key nejde na dva účty
Pokud máš krabici od hry, nebo pokud jsi kupoval online přes STEAM tak znát platební údaje (kreditka apod).
Tak na https://support.steampowered.com/ si založ účet a založ nový problém. Do pár dní ti účet vrátí.
Pokud něčemu nerozumíš nebo chceš s něčím pomoct napiš mi SZ. Pomohu ti s tím.
Tak na https://support.steampowered.com/ si založ účet a založ nový problém. Do pár dní ti účet vrátí.
Pokud něčemu nerozumíš nebo chceš s něčím pomoct napiš mi SZ. Pomohu ti s tím.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
Re: Napoleon total war - steam CD key nejde na dva účty
Ano mám originál koupenou krabici od hry z kamenného obchodu. Problém je že steam podpora je celá v AJ a moc se teda v tom nevyznám :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8683
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 1
- 3137
-
od Darkscor