Prosím naléhavě o pomoc . Dříve fungovalo bez problémů , ted nefukční . Pokud jsem kdekoliv kliknul na link , v dokumentu , skype , a podobně , zmodral daný link a automaticky se otevřel explorer s danou stránkou . Ted se sice explorer otevře , ale stránka je prázdná , bílá , nic se nezobrazí , jen je stále otevřený explorer a točí se načítání . Je to pro mne docela problem , nefungující záležitost mi komplikuje život a nemohu na to přijít , jsem věčný amater .
Děkuji za pomoc .
Zobrazí se prázdná jen stránka Vyřešeno
Re: HELP HELP HELP
Přečti si pravidla tohoto fóra. Pote se ti někdo bude věnovat.
Vítej na PC-help!
Tak se hezky uklidni, přečti si Pravidla fóra, uprav podle nich název tématu, dej nám odpovídající informace a pak se tady dočkáš pomoci. Do té doby nás Tvoje HELP, HELP, HELP až tak moc nevzrušuje, protože není co radit.
Tak se hezky uklidni, přečti si Pravidla fóra, uprav podle nich název tématu, dej nám odpovídající informace a pak se tady dočkáš pomoci. Do té doby nás Tvoje HELP, HELP, HELP až tak moc nevzrušuje, protože není co radit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Zdravím tě nový uživateli fóra 
Jako zaprvé jsi si měl přečíst pravidla a tam bys zjistil, že nad nadpisem tématu ''HELP HELP HELP'' se těžko uvažuje.
Zkus přeinstalovat IE, popřípadě aktualizovat.
Kdyby to i tak nešlo tak si stáhni jiný internetový prohlížeč.

Jako zaprvé jsi si měl přečíst pravidla a tam bys zjistil, že nad nadpisem tématu ''HELP HELP HELP'' se těžko uvažuje.

Zkus přeinstalovat IE, popřípadě aktualizovat.
Kdyby to i tak nešlo tak si stáhni jiný internetový prohlížeč.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítám Tě na Pc-help! Název upraven.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Zobrazí se prázdná jen stránka
Děkuju moc , jste tady samí nabušený borci , kdybych měl nejdříve číst vaše pravidla , tak bych si na to vzal dovolenou . Už mi to funguje , někdo ne tak chytrý a vznešený a nepostradatelný mi poradil hned . To jsem totiž potřeboval , ne vaše keci , místo nich stačilo nasat , co s tím . Stálo by vás to ten samý čas . Čus .
Re: Zobrazí se prázdná jen stránka Vyřešeno
Rádi jsme Tě poznali, tak za sebou zkus zamknout, teda jestli to umíš

Neumí......, byl tady ještě 3 minuty a pak zmizel, chudák

Neumí......, byl tady ještě 3 minuty a pak zmizel, chudák

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...