FLStudio a "neustále hrající klávesa X"

...

Moderátor: Mods_senior

Kim Spotcom
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

FLStudio a "neustále hrající klávesa X"

Příspěvekod Kim Spotcom » 21 bře 2014 01:54

Ahoj, ve FLStudiu 11 asi znáte, že na klávesnici můžete hrát tóny (YXCV=CDEF). Stal se mi problém, který se projevuje POUZE u klávesy X a ne u žádné jiné. Pokud stisknu X (a hned pustím), klávesa se hraje furt (i na virt. klávesnici v channel settings se jeví jako stisklá) dokud na ni nekliknu nyší. Nevíte co je to za podivnosti?

Jo a existuje nějaká nějaká pomůcka na zápis akordů do piano roll (makro, generátor,... nevím co)
třeba když zápis , který si najdu na googlu , když vyhledám text písně, tak se to tam hemží C, Dmi

Poznámka k tomuto odstavci: pro asio optimální latence (aby náročná píseň se nesekala), 400-600 samples=40-50ms.. Pro directsound 8000 samples= 196 ms. Jedná se o procesor i7-3740QM (4jádro, turbo 3.7, nominal, 2.7, LFM 1.2, Ivy bridge). Proč na starším PC (T8100, core 2 duo Penryn, LFM 1.2, max, 2.1, dual core) jsem dosáhl lepší latencí u ASIO (do 25ms), a u DirectSound tak 90ms.?
A ještě jedna věc: sice vím že mohu použít asio (ASIO4ALL), které funguje, akorát je nepohodlné, že předtím musím ukončit všechny zvukové aplikace. Chtěl bych tedy, aby asio mohlo běžet a hrát ostatní zvuky (nevím jak to provést) A nebo zůstat u standartního zvukového výstupu DirectSound .Ten má ale nevýhodu neexistuje, nějaká úprava nastavení zvukového systému windows, aby při požadované latenci se zvuk netrhal.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neustálé scrollování
    od krystofb » 23 pro 2024 11:35 » v Vše ostatní (sw)
    0
    2956
    od krystofb Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:35
  • Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
    od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8...
    38
    15964
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:58

Zpět na “Vše ostatní (sw)”