Ahoj, ve FLStudiu 11 asi znáte, že na klávesnici můžete hrát tóny (YXCV=CDEF). Stal se mi problém, který se projevuje POUZE u klávesy X a ne u žádné jiné. Pokud stisknu X (a hned pustím), klávesa se hraje furt (i na virt. klávesnici v channel settings se jeví jako stisklá) dokud na ni nekliknu nyší. Nevíte co je to za podivnosti?
Jo a existuje nějaká nějaká pomůcka na zápis akordů do piano roll (makro, generátor,... nevím co)
třeba když zápis , který si najdu na googlu , když vyhledám text písně, tak se to tam hemží C, Dmi
Poznámka k tomuto odstavci: pro asio optimální latence (aby náročná píseň se nesekala), 400-600 samples=40-50ms.. Pro directsound 8000 samples= 196 ms. Jedná se o procesor i7-3740QM (4jádro, turbo 3.7, nominal, 2.7, LFM 1.2, Ivy bridge). Proč na starším PC (T8100, core 2 duo Penryn, LFM 1.2, max, 2.1, dual core) jsem dosáhl lepší latencí u ASIO (do 25ms), a u DirectSound tak 90ms.?
A ještě jedna věc: sice vím že mohu použít asio (ASIO4ALL), které funguje, akorát je nepohodlné, že předtím musím ukončit všechny zvukové aplikace. Chtěl bych tedy, aby asio mohlo běžet a hrát ostatní zvuky (nevím jak to provést) A nebo zůstat u standartního zvukového výstupu DirectSound .Ten má ale nevýhodu neexistuje, nějaká úprava nastavení zvukového systému windows, aby při požadované latenci se zvuk netrhal.
FLStudio a "neustále hrající klávesa X"
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
FLStudio a "neustále hrající klávesa X"
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2956
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15964
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-