Randomě mi padá Windows Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

wezyy
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Randomě mi padá Windows  Vyřešeno

Příspěvekod wezyy » 06 dub 2014 23:01

Ahoj, už asi 2-3 měsíce mi náhodně zničehonic padá Windows, občas to třeba spadne, restartnu PC, a po půlminutě zase. Jindy mi to třeba nespadne 20 hodin. Už se mi to stalo nespočetkrát ale začal jsem to řešit až teď :idea: . Vždycky se mi sekne myš, tak vím že to zamrzlo a potom se mi zobrazí modrá obrazovka:
https://imagizer.imageshack.us/v2/1064x709q90/18/m1u9.jpg
Nevím jestli to je modrá smrt nebo ne, tak jsem to radši dal do této sekce. Potom musím násilně vypojit zdroj ze zásuvky a zase vrátit. Už to mám ale vychytané že když se PC sekne tak na case rychle zmáčknu tlačítko restartu a ještě než se mi ukáže modrá smrt tak se PC už restartuje a mám to rychlejší než vytahovat PC ze zásuvky :D
Taky se mi už jednou stalo tohle:
https://imagizer.imageshack.us/v2/5184x3456q50/811/zo5m.jpg
A jednou se mi Windows sekl při spouštění systému když zapínáte windowsy a srazí se tam ty 4 koule aby vytvořili logo tak se mi zasekli :D

Fix?
"Discipline is the bridge between goals and accomplishment."
Jim Rohn.

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Randomě mi padá Windows

Příspěvekod Oxxid » 06 dub 2014 23:32

V podpisu mám návod. Hurá do toho. Hlavně body s Crystal Disk Info a Minidumpem.

To jest body 3,4,5.

//edit: už ti to tam sepsal i wattmetr.
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 06 dub 2014 23:43, celkem upraveno 1 x.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Náhodně mi padá Windows

Příspěvekod wattmetr » 06 dub 2014 23:40

Vítej na PC-help!

A co třeba takhle, včetně úpravy nadpisu? Ty nejsi čech nebo česky neumíš?

Ahoj, už asi 2-3 měsíce mi náhodně zničehonic padá Windows, občas to třeba spadne, restartnu PC, a po půlminutě zase. Jindy mi to třeba nespadne 20 hodin. Už se mi to stalo nespočetkrát ale začal jsem to řešit až teď :idea: . Vždycky se mi sekne myš, tak vím že to zamrzlo a potom se mi zobrazí modrá obrazovka
ee025ecb02370bc082a2d1018e6e1aab.jpg
Nevím jestli to je modrá smrt nebo ne, tak jsem to radši dal do této sekce. Potom musím násilně vypojit zdroj ze zásuvky a zase vrátit. Už to mám ale vychytané že když se PC sekne tak na case rychle zmáčknu tlačítko restartu a ještě než se mi ukáže modrá smrt tak se PC už restartuje a mám to rychlejší než vytahovat PC ze zásuvky :D
Taky se mi už jednou stalo tohle:
0462ddcc8ed79dacbcc1b61476aa9e95.jpg
A jednou se mi Windows sekl při spouštění systému když zapínáte windowsy a srazí se tam ty 4 koule aby vytvořili logo tak se mi zasekli :D

Fix?

Ano, to první je modrá smrt. Takže celé vlákno patří do BSOD sekce, tady to BSOD odborníci nemusí najít a nikdo se Ti věnovat nebude.
Podívej se do složky Windows/minidump, pokud tam něco je, zararuj to, upni na http://www.leteckaposta.cz a vlož sem odkaz. Kluci z BSOD Ti poradí dále.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”